PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN

Contactgegevens PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARTHUR COLLIER 77; 7021; MONS, België

Telefoon (phone): 65872515 (+32-65872515) 65872515 (+32-65872515)

Fax (fax): +32 (60) 319-81-74 +32 (60) 319-81-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN
Products information PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN

BTW identificatienummer (tax): BE02322479248
Ondernemingsnummer: 2629821777
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN
(Get full report from official database of BE for PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN
Addition kinds of activities for PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN

17719903. Vloeren aannemer | Flooring contractor
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
34449912. Wells, licht: plaatwerk | Wells, light: sheet metal
35469901. Cartridge-geactiveerde handgereedschap | Cartridge-activated hand power tools
92230401. Correctionele instellingen, federale overheid | Correctional institutions, federal government

Werken bij PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

Zoek naar antwoorden van PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN. Laat een reactie achter voor PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN. PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN. Leave a respond for PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN. PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN op de google maps. Adres en contacten PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN
Location of PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN on the google maps. Address and contacts of PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN: JACQUES VANHOLME | "CLEP" RUSTOORD | Séniorie de Carlsbourg | EDOUARD DE MAEYER | ATH?N?E ROYAL A. THOMAS

Other related companies as PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN: JACQUES VANHOLME | "CLEP" RUSTOORD | Séniorie de Carlsbourg | EDOUARD DE MAEYER | ATH?N?E ROYAL A. THOMAS

PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02322479248. Het bedrijf PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN bevindt zich op het adres: RUE ARTHUR COLLIER 77; 7021; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, openstaande posities, locatie van PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN op de kaart.

PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, company assigned to the tax number BE02322479248. The company PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN is located at the address: RUE ARTHUR COLLIER 77; 7021; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN were not found.
The main activity of PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN is not available. You also can look at reviews of PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, open positions, location of PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK DU BOIS D'ENGHIEN, employees, financial statistics.