PATRICIA WOLFF

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • PATRICIA WOLFF
Private companiesReal Estate • PATRICIA WOLFF

Contactgegevens PATRICIA WOLFF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICIA WOLFF: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICIA WOLFF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MUGUETS 70; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42525088 (+32-42525088) 42525088 (+32-42525088)

Fax (fax): +32 (19) 292-23-83 +32 (19) 292-23-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICIA WOLFF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICIA WOLFF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICIA WOLFF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICIA WOLFF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICIA WOLFF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICIA WOLFF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICIA WOLFF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICIA WOLFF
Products information PATRICIA WOLFF

BTW identificatienummer (tax): BE02892669677
Ondernemingsnummer: 9875305175
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in PATRICIA WOLFF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICIA WOLFF
(Get full report from official database of BE for PATRICIA WOLFF)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICIA WOLFF
Addition kinds of activities for PATRICIA WOLFF

364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
44899903. Bezienswaardigheden boten | Sightseeing boats
53999900. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
57139900. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type

Werken bij PATRICIA WOLFF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICIA WOLFF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICIA WOLFF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICIA WOLFF. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

Zoek naar antwoorden van PATRICIA WOLFF in sociale netwerken
Look for responds of PATRICIA WOLFF in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICIA WOLFF. Laat een reactie achter voor PATRICIA WOLFF. PATRICIA WOLFF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICIA WOLFF. Leave a respond for PATRICIA WOLFF. PATRICIA WOLFF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICIA WOLFF op de google maps. Adres en contacten PATRICIA WOLFF
Location of PATRICIA WOLFF on the google maps. Address and contacts of PATRICIA WOLFF

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICIA WOLFF PATRICIA WOLFF: Henry Claudine | SITOMECA-SOBERMECA | WILLY JACOBS | VAN MULLEM | TRENDY

Other related companies as PATRICIA WOLFF: Henry Claudine | SITOMECA-SOBERMECA | WILLY JACOBS | VAN MULLEM | TRENDY

PATRICIA WOLFF is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICIA WOLFF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02892669677. Het bedrijf PATRICIA WOLFF bevindt zich op het adres: RUE DES MUGUETS 70; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PATRICIA WOLFF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICIA WOLFF is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICIA WOLFF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICIA WOLFF, openstaande posities, locatie van PATRICIA WOLFF op de kaart.

PATRICIA WOLFF is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICIA WOLFF, company assigned to the tax number BE02892669677. The company PATRICIA WOLFF is located at the address: RUE DES MUGUETS 70; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PATRICIA WOLFF were not found.
The main activity of PATRICIA WOLFF is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICIA WOLFF is not available. You also can look at reviews of PATRICIA WOLFF, open positions, location of PATRICIA WOLFF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICIA WOLFF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICIA WOLFF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICIA WOLFF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICIA WOLFF, employees, financial statistics.