P. VAN BLEYENBERGH

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • P. VAN BLEYENBERGH
Private companiesTobacco Products • P. VAN BLEYENBERGH

Contactgegevens P. VAN BLEYENBERGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. VAN BLEYENBERGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. VAN BLEYENBERGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTPLEIN 9; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24203028 (+32-24203028) 24203028 (+32-24203028)

Fax (fax): +32 (69) 157-61-93 +32 (69) 157-61-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. VAN BLEYENBERGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. VAN BLEYENBERGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. VAN BLEYENBERGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. VAN BLEYENBERGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. VAN BLEYENBERGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. VAN BLEYENBERGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. VAN BLEYENBERGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. VAN BLEYENBERGH
Products information P. VAN BLEYENBERGH

BTW identificatienummer (tax): BE07935668945
Ondernemingsnummer: 3054168701
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in P. VAN BLEYENBERGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. VAN BLEYENBERGH
(Get full report from official database of BE for P. VAN BLEYENBERGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. VAN BLEYENBERGH
Addition kinds of activities for P. VAN BLEYENBERGH

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
721903. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
35190205. Radiatoren, stationaire motor | Radiators, stationary engine
50850501. lagers | Bearings
59410501. Huidduiken, scuba-uitrusting en benodigdheden | Skin diving, scuba equipment and supplies

Werken bij P. VAN BLEYENBERGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. VAN BLEYENBERGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. VAN BLEYENBERGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. VAN BLEYENBERGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van P. VAN BLEYENBERGH in sociale netwerken
Look for responds of P. VAN BLEYENBERGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. VAN BLEYENBERGH. Laat een reactie achter voor P. VAN BLEYENBERGH. P. VAN BLEYENBERGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. VAN BLEYENBERGH. Leave a respond for P. VAN BLEYENBERGH. P. VAN BLEYENBERGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. VAN BLEYENBERGH op de google maps. Adres en contacten P. VAN BLEYENBERGH
Location of P. VAN BLEYENBERGH on the google maps. Address and contacts of P. VAN BLEYENBERGH

Andere gerelateerde bedrijven als come P. VAN BLEYENBERGH P. VAN BLEYENBERGH: Hotua E | A.G. PETERS | WILLY POESMANS | J. DE BRABANDER | Delacourt Details sprl

Other related companies as P. VAN BLEYENBERGH: Hotua E | A.G. PETERS | WILLY POESMANS | J. DE BRABANDER | Delacourt Details sprl

P. VAN BLEYENBERGH is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. VAN BLEYENBERGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935668945. Het bedrijf P. VAN BLEYENBERGH bevindt zich op het adres: GROTPLEIN 9; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in P. VAN BLEYENBERGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P. VAN BLEYENBERGH is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. VAN BLEYENBERGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. VAN BLEYENBERGH, openstaande posities, locatie van P. VAN BLEYENBERGH op de kaart.

P. VAN BLEYENBERGH is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. VAN BLEYENBERGH, company assigned to the tax number BE07935668945. The company P. VAN BLEYENBERGH is located at the address: GROTPLEIN 9; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in P. VAN BLEYENBERGH were not found.
The main activity of P. VAN BLEYENBERGH is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P. VAN BLEYENBERGH is not available. You also can look at reviews of P. VAN BLEYENBERGH, open positions, location of P. VAN BLEYENBERGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. VAN BLEYENBERGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. VAN BLEYENBERGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. VAN BLEYENBERGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. VAN BLEYENBERGH, employees, financial statistics.