P. LALOO

Contactgegevens P. LALOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. LALOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. LALOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTIN EN MORETUSLEI 13; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32336089 32336089

Fax (fax): +32 (15) 852-31-29 +32 (15) 852-31-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. LALOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. LALOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. LALOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. LALOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. LALOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. LALOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. LALOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. LALOO
Products information P. LALOO

BTW identificatienummer (tax): BE09751983642
Ondernemingsnummer: 6994140625
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in P. LALOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. LALOO
(Get full report from official database of BE for P. LALOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. LALOO
Addition kinds of activities for P. LALOO

243105. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
10990503. Titaniumertsmijnbouw | Titanium ore mining
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
25150104. Matrassen, waterbed flotatie | Mattresses, waterbed flotation
73490000. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec

Werken bij P. LALOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. LALOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. LALOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. LALOO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van P. LALOO in sociale netwerken
Look for responds of P. LALOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. LALOO. Laat een reactie achter voor P. LALOO. P. LALOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. LALOO. Leave a respond for P. LALOO. P. LALOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. LALOO op de google maps. Adres en contacten P. LALOO
Location of P. LALOO on the google maps. Address and contacts of P. LALOO

Andere gerelateerde bedrijven als come P. LALOO P. LALOO: MARC COOLS | NICK | SEVAN | KATY COIFF? | HENRI DYL

Other related companies as P. LALOO: MARC COOLS | NICK | SEVAN | KATY COIFF? | HENRI DYL

P. LALOO is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. LALOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09751983642. Het bedrijf P. LALOO bevindt zich op het adres: PLANTIN EN MORETUSLEI 13; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in P. LALOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P. LALOO is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. LALOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. LALOO, openstaande posities, locatie van P. LALOO op de kaart.

P. LALOO is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. LALOO, company assigned to the tax number BE09751983642. The company P. LALOO is located at the address: PLANTIN EN MORETUSLEI 13; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in P. LALOO were not found.
The main activity of P. LALOO is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P. LALOO is not available. You also can look at reviews of P. LALOO, open positions, location of P. LALOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. LALOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. LALOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. LALOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. LALOO, employees, financial statistics.