PRIV? HOTEL PRESIDENT

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • PRIV? HOTEL PRESIDENT
Private companiesMiscellaneous Repair Services • PRIV? HOTEL PRESIDENT

Contactgegevens PRIV? HOTEL PRESIDENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRIV? HOTEL PRESIDENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRIV? HOTEL PRESIDENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROTTERDAMSTRAAT 62; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32340272 32340272

Fax (fax): +32 (4) 344-62-89 +32 (4) 344-62-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRIV? HOTEL PRESIDENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRIV? HOTEL PRESIDENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRIV? HOTEL PRESIDENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRIV? HOTEL PRESIDENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRIV? HOTEL PRESIDENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRIV? HOTEL PRESIDENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRIV? HOTEL PRESIDENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRIV? HOTEL PRESIDENT
Products information PRIV? HOTEL PRESIDENT

BTW identificatienummer (tax): BE06264373779
Ondernemingsnummer: 8136169433
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in PRIV? HOTEL PRESIDENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erotische Etablissementen; Erotische- and Escortediensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRIV? HOTEL PRESIDENT
(Get full report from official database of BE for PRIV? HOTEL PRESIDENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRIV? HOTEL PRESIDENT
Addition kinds of activities for PRIV? HOTEL PRESIDENT

2951. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
20419909. Korenkiem | Wheat germ
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
35460200. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
35940101. Pompen, hydraulische krachtoverdracht | Pumps, hydraulic power transfer
44899903. Bezienswaardigheden boten | Sightseeing boats
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor
79110102. Discotheque, met uitzondering van alcoholische dranken | Discotheque, except those serving alcoholic beverages

Werken bij PRIV? HOTEL PRESIDENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRIV? HOTEL PRESIDENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRIV? HOTEL PRESIDENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRIV? HOTEL PRESIDENT. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

Zoek naar antwoorden van PRIV? HOTEL PRESIDENT in sociale netwerken
Look for responds of PRIV? HOTEL PRESIDENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRIV? HOTEL PRESIDENT. Laat een reactie achter voor PRIV? HOTEL PRESIDENT. PRIV? HOTEL PRESIDENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRIV? HOTEL PRESIDENT. Leave a respond for PRIV? HOTEL PRESIDENT. PRIV? HOTEL PRESIDENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRIV? HOTEL PRESIDENT op de google maps. Adres en contacten PRIV? HOTEL PRESIDENT
Location of PRIV? HOTEL PRESIDENT on the google maps. Address and contacts of PRIV? HOTEL PRESIDENT

Andere gerelateerde bedrijven als come PRIV? HOTEL PRESIDENT PRIV? HOTEL PRESIDENT: KREDIET A/D NIJVERHEID | SUD FRIOUL | Electronique Mesures S.A. | P. MAUDGAL | Asklepios

Other related companies as PRIV? HOTEL PRESIDENT: KREDIET A/D NIJVERHEID | SUD FRIOUL | Electronique Mesures S.A. | P. MAUDGAL | Asklepios

PRIV? HOTEL PRESIDENT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRIV? HOTEL PRESIDENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06264373779. Het bedrijf PRIV? HOTEL PRESIDENT bevindt zich op het adres: ROTTERDAMSTRAAT 62; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Erotische Etablissementen; Erotische- and Escortediensten. Producten gemaakt in PRIV? HOTEL PRESIDENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRIV? HOTEL PRESIDENT is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRIV? HOTEL PRESIDENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRIV? HOTEL PRESIDENT, openstaande posities, locatie van PRIV? HOTEL PRESIDENT op de kaart.

PRIV? HOTEL PRESIDENT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRIV? HOTEL PRESIDENT, company assigned to the tax number BE06264373779. The company PRIV? HOTEL PRESIDENT is located at the address: ROTTERDAMSTRAAT 62; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Erotische Etablissementen; Erotische- and Escortediensten. Products created in PRIV? HOTEL PRESIDENT were not found.
The main activity of PRIV? HOTEL PRESIDENT is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRIV? HOTEL PRESIDENT is not available. You also can look at reviews of PRIV? HOTEL PRESIDENT, open positions, location of PRIV? HOTEL PRESIDENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRIV? HOTEL PRESIDENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRIV? HOTEL PRESIDENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRIV? HOTEL PRESIDENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRIV? HOTEL PRESIDENT, employees, financial statistics.