ANGELS KIKI AND SULEIKA

Particuliere bedrijvenBosbouw • ANGELS KIKI AND SULEIKA
Private companiesForestry • ANGELS KIKI AND SULEIKA

Contactgegevens ANGELS KIKI AND SULEIKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANGELS KIKI AND SULEIKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANGELS KIKI AND SULEIKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMERIKALEI 16; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 475602405 (+32-475602405) 475602405 (+32-475602405)

Fax (fax): +32 (87) 691-36-34 +32 (87) 691-36-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANGELS KIKI AND SULEIKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANGELS KIKI AND SULEIKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANGELS KIKI AND SULEIKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANGELS KIKI AND SULEIKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANGELS KIKI AND SULEIKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANGELS KIKI AND SULEIKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANGELS KIKI AND SULEIKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANGELS KIKI AND SULEIKA
Products information ANGELS KIKI AND SULEIKA

BTW identificatienummer (tax): BE02029418945
Ondernemingsnummer: 9522918701
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ANGELS KIKI AND SULEIKA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erotische Etablissementen; Erotische- and Escortediensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANGELS KIKI AND SULEIKA
(Get full report from official database of BE for ANGELS KIKI AND SULEIKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANGELS KIKI AND SULEIKA
Addition kinds of activities for ANGELS KIKI AND SULEIKA

2381. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
5251. Hardwarewinkels | Hardware stores
149904. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
33540102. Spoelen, staaf, geëxtrudeerd, aluminium | Coils, rod, extruded, aluminum
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij ANGELS KIKI AND SULEIKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANGELS KIKI AND SULEIKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANGELS KIKI AND SULEIKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANGELS KIKI AND SULEIKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Regio Roeselare! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v)Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, die graag een heerlijke maaltijd bereidt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

Zoek naar antwoorden van ANGELS KIKI AND SULEIKA in sociale netwerken
Look for responds of ANGELS KIKI AND SULEIKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANGELS KIKI AND SULEIKA. Laat een reactie achter voor ANGELS KIKI AND SULEIKA. ANGELS KIKI AND SULEIKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANGELS KIKI AND SULEIKA. Leave a respond for ANGELS KIKI AND SULEIKA. ANGELS KIKI AND SULEIKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANGELS KIKI AND SULEIKA op de google maps. Adres en contacten ANGELS KIKI AND SULEIKA
Location of ANGELS KIKI AND SULEIKA on the google maps. Address and contacts of ANGELS KIKI AND SULEIKA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANGELS KIKI AND SULEIKA ANGELS KIKI AND SULEIKA: ZAKENKANTOOR EECKHOUT | INTERFENSTER | RODANAR NV | ROLANDT TRYHOU | LIBRAIRIE SOFAH

Other related companies as ANGELS KIKI AND SULEIKA: ZAKENKANTOOR EECKHOUT | INTERFENSTER | RODANAR NV | ROLANDT TRYHOU | LIBRAIRIE SOFAH

ANGELS KIKI AND SULEIKA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANGELS KIKI AND SULEIKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02029418945. Het bedrijf ANGELS KIKI AND SULEIKA bevindt zich op het adres: AMERIKALEI 16; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 807,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Erotische Etablissementen; Erotische- and Escortediensten. Producten gemaakt in ANGELS KIKI AND SULEIKA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANGELS KIKI AND SULEIKA is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANGELS KIKI AND SULEIKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANGELS KIKI AND SULEIKA, openstaande posities, locatie van ANGELS KIKI AND SULEIKA op de kaart.

ANGELS KIKI AND SULEIKA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANGELS KIKI AND SULEIKA, company assigned to the tax number BE02029418945. The company ANGELS KIKI AND SULEIKA is located at the address: AMERIKALEI 16; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 807,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Erotische Etablissementen; Erotische- and Escortediensten. Products created in ANGELS KIKI AND SULEIKA were not found.
The main activity of ANGELS KIKI AND SULEIKA is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANGELS KIKI AND SULEIKA is not available. You also can look at reviews of ANGELS KIKI AND SULEIKA, open positions, location of ANGELS KIKI AND SULEIKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANGELS KIKI AND SULEIKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANGELS KIKI AND SULEIKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANGELS KIKI AND SULEIKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANGELS KIKI AND SULEIKA, employees, financial statistics.