CLOS DU RENARD SA (LE)

Contactgegevens CLOS DU RENARD SA (LE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOS DU RENARD SA (LE): address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOS DU RENARD SA (LE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6180-Courcelles, België

Telefoon (phone): 071-46.00.29 (+32-071-46.00.29) 071-46.00.29 (+32-071-46.00.29)

Fax (fax): 071-45.09.82 (+32-071-45.09.82) 071-45.09.82 (+32-071-45.09.82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOS DU RENARD SA (LE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOS DU RENARD SA (LE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOS DU RENARD SA (LE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOS DU RENARD SA (LE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOS DU RENARD SA (LE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOS DU RENARD SA (LE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOS DU RENARD SA (LE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOS DU RENARD SA (LE)
Products information CLOS DU RENARD SA (LE)

BTW identificatienummer (tax): BE02445251464
Ondernemingsnummer: 3006378173
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000 EUR
Werknemers (employees): 130
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CLOS DU RENARD SA (LE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOS DU RENARD SA (LE)
(Get full report from official database of BE for CLOS DU RENARD SA (LE))

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOS DU RENARD SA (LE)
Addition kinds of activities for CLOS DU RENARD SA (LE)

20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
22840304. Handbreedraad | Hand knitting thread
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
28910203. Cement, behalve linoleum en tegel | Cement, except linoleum and tile
35310705. Posthole graafmachines, aangedreven | Posthole diggers, powered
51980201. Schellak | Shellac
61110101. Boerenhuisadministratie | Farmers home administration

Werken bij CLOS DU RENARD SA (LE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOS DU RENARD SA (LE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOS DU RENARD SA (LE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOS DU RENARD SA (LE). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

Zoek naar antwoorden van CLOS DU RENARD SA (LE) in sociale netwerken
Look for responds of CLOS DU RENARD SA (LE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOS DU RENARD SA (LE). Laat een reactie achter voor CLOS DU RENARD SA (LE). CLOS DU RENARD SA (LE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOS DU RENARD SA (LE). Leave a respond for CLOS DU RENARD SA (LE). CLOS DU RENARD SA (LE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOS DU RENARD SA (LE) op de google maps. Adres en contacten CLOS DU RENARD SA (LE)
Location of CLOS DU RENARD SA (LE) on the google maps. Address and contacts of CLOS DU RENARD SA (LE)

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOS DU RENARD SA (LE) CLOS DU RENARD SA (LE): R?SIDENCE DU FALEAU | CAMPS L. | FRANCINA SEGERS | R. LINHART | REMI AERTS

Other related companies as CLOS DU RENARD SA (LE): R?SIDENCE DU FALEAU | CAMPS L. | FRANCINA SEGERS | R. LINHART | REMI AERTS

CLOS DU RENARD SA (LE) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOS DU RENARD SA (LE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02445251464. Het bedrijf CLOS DU RENARD SA (LE) bevindt zich op het adres: 6180-Courcelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 130 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CLOS DU RENARD SA (LE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLOS DU RENARD SA (LE) is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOS DU RENARD SA (LE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOS DU RENARD SA (LE), openstaande posities, locatie van CLOS DU RENARD SA (LE) op de kaart.

CLOS DU RENARD SA (LE) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLOS DU RENARD SA (LE), company assigned to the tax number BE02445251464. The company CLOS DU RENARD SA (LE) is located at the address: 6180-Courcelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 130 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CLOS DU RENARD SA (LE) were not found.
The main activity of CLOS DU RENARD SA (LE) is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOS DU RENARD SA (LE) is not available. You also can look at reviews of CLOS DU RENARD SA (LE), open positions, location of CLOS DU RENARD SA (LE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOS DU RENARD SA (LE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOS DU RENARD SA (LE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOS DU RENARD SA (LE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOS DU RENARD SA (LE), employees, financial statistics.