CLUBZ

Contactgegevens CLUBZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLUBZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLUBZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISHOUTEMSESTEENWEG 178; 9750; ZINGEM, België

Telefoon (phone): 93845035 (+32-93845035) 93845035 (+32-93845035)

Fax (fax): +32 (19) 165-29-50 +32 (19) 165-29-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLUBZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLUBZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLUBZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLUBZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLUBZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLUBZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLUBZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLUBZ
Products information CLUBZ

BTW identificatienummer (tax): BE06047943115
Ondernemingsnummer: 6807922363
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CLUBZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erotische Etablissementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLUBZ
(Get full report from official database of BE for CLUBZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLUBZ
Addition kinds of activities for CLUBZ

738907. Afwerking diensten | Finishing services
26310101. Jute linerboard | Jute linerboard
35429922. Upsetters (smeden machines) | Upsetters (forging machines)
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
76991204. Rebabbitting | Rebabbitting

Werken bij CLUBZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLUBZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLUBZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLUBZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student productiemedewerker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van CLUBZ in sociale netwerken
Look for responds of CLUBZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLUBZ. Laat een reactie achter voor CLUBZ. CLUBZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLUBZ. Leave a respond for CLUBZ. CLUBZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLUBZ op de google maps. Adres en contacten CLUBZ
Location of CLUBZ on the google maps. Address and contacts of CLUBZ

Andere gerelateerde bedrijven als come CLUBZ CLUBZ: HBK Spaarbank NV | MARK GRAMMENS | Massaux O | Ostara | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as CLUBZ: HBK Spaarbank NV | MARK GRAMMENS | Massaux O | Ostara | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

CLUBZ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLUBZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047943115. Het bedrijf CLUBZ bevindt zich op het adres: KRUISHOUTEMSESTEENWEG 178; 9750; ZINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Erotische Etablissementen. Producten gemaakt in CLUBZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLUBZ is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLUBZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLUBZ, openstaande posities, locatie van CLUBZ op de kaart.

CLUBZ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLUBZ, company assigned to the tax number BE06047943115. The company CLUBZ is located at the address: KRUISHOUTEMSESTEENWEG 178; 9750; ZINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Erotische Etablissementen. Products created in CLUBZ were not found.
The main activity of CLUBZ is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLUBZ is not available. You also can look at reviews of CLUBZ, open positions, location of CLUBZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLUBZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLUBZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLUBZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLUBZ, employees, financial statistics.