ACHIEL OERLEMANS

Contactgegevens ACHIEL OERLEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACHIEL OERLEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACHIEL OERLEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONSTRAAT 20; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36673486 (+32-36673486) 36673486 (+32-36673486)

Fax (fax): +32 (13) 508-89-29 +32 (13) 508-89-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACHIEL OERLEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACHIEL OERLEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACHIEL OERLEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACHIEL OERLEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACHIEL OERLEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACHIEL OERLEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACHIEL OERLEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACHIEL OERLEMANS
Products information ACHIEL OERLEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02794891357
Ondernemingsnummer: 3655944824
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ACHIEL OERLEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erotische Etablissementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACHIEL OERLEMANS
(Get full report from official database of BE for ACHIEL OERLEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACHIEL OERLEMANS
Addition kinds of activities for ACHIEL OERLEMANS

209904. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
285104. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
581206. Pizza restaurants | Pizza restaurants
20150502. Ganzen, verwerkt: ingeblikt | Geese, processed: canned
22590401. Gordelbladen, elastisch, gebreid | Girdle blanks, elastic, knit
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
78290100. Boekingsbureaus, film | Booking agencies, motion picture

Werken bij ACHIEL OERLEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACHIEL OERLEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACHIEL OERLEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACHIEL OERLEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van ACHIEL OERLEMANS in sociale netwerken
Look for responds of ACHIEL OERLEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACHIEL OERLEMANS. Laat een reactie achter voor ACHIEL OERLEMANS. ACHIEL OERLEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACHIEL OERLEMANS. Leave a respond for ACHIEL OERLEMANS. ACHIEL OERLEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACHIEL OERLEMANS op de google maps. Adres en contacten ACHIEL OERLEMANS
Location of ACHIEL OERLEMANS on the google maps. Address and contacts of ACHIEL OERLEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACHIEL OERLEMANS ACHIEL OERLEMANS: BROGHART | EVENEPOEL & ZN | SERVAIS J. | Beugnies Isabel | FLEURUS M?DICAL

Other related companies as ACHIEL OERLEMANS: BROGHART | EVENEPOEL & ZN | SERVAIS J. | Beugnies Isabel | FLEURUS M?DICAL

ACHIEL OERLEMANS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACHIEL OERLEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02794891357. Het bedrijf ACHIEL OERLEMANS bevindt zich op het adres: KROONSTRAAT 20; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 545,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Erotische Etablissementen. Producten gemaakt in ACHIEL OERLEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACHIEL OERLEMANS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACHIEL OERLEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACHIEL OERLEMANS, openstaande posities, locatie van ACHIEL OERLEMANS op de kaart.

ACHIEL OERLEMANS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACHIEL OERLEMANS, company assigned to the tax number BE02794891357. The company ACHIEL OERLEMANS is located at the address: KROONSTRAAT 20; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 545,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Erotische Etablissementen. Products created in ACHIEL OERLEMANS were not found.
The main activity of ACHIEL OERLEMANS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACHIEL OERLEMANS is not available. You also can look at reviews of ACHIEL OERLEMANS, open positions, location of ACHIEL OERLEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACHIEL OERLEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACHIEL OERLEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACHIEL OERLEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACHIEL OERLEMANS, employees, financial statistics.