WULMAG

Contactgegevens WULMAG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WULMAG: address, phone, fax, email, website, opening hours

WULMAG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENSTRAAT 1; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93856614 (+32-93856614) 93856614 (+32-93856614)

Fax (fax): +32 (9) 371-90-48 +32 (9) 371-90-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WULMAG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WULMAG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WULMAG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WULMAG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WULMAG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WULMAG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WULMAG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WULMAG
Products information WULMAG

BTW identificatienummer (tax): BE07156738281
Ondernemingsnummer: 7913421630
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Elevateurs 脿 Nacelle.. Types de Machines: El茅vateurs 脿 Nacelle.

Product categorie (product category): Equipements pour la construction Locations de machines and 茅quipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WULMAG
(Get full report from official database of BE for WULMAG)

Aanvulling soorten activiteiten voor WULMAG
Addition kinds of activities for WULMAG

6035. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
22530301. Badjassen, breien | Bathrobes, knit
34710204. Dekontamineren en reinigen van raketten of satellietonderdelen | Decontaminating and cleaning of missile or satellite parts
34960106. Hardware doek, geweven draad | Hardware cloth, woven wire
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests

Werken bij WULMAG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WULMAG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WULMAG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WULMAG. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van WULMAG in sociale netwerken
Look for responds of WULMAG in social networks

Lees alle opmerkingen voor WULMAG. Laat een reactie achter voor WULMAG. WULMAG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WULMAG. Leave a respond for WULMAG. WULMAG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WULMAG op de google maps. Adres en contacten WULMAG
Location of WULMAG on the google maps. Address and contacts of WULMAG

Andere gerelateerde bedrijven als come WULMAG WULMAG: CLAUDINE HENRY | BENEDICTE DEJAEGHER | RINGOOT F EN GEBROEDERS | METAALKONSTRUKTIE LESAGE NV | JACQUES COURTIN

Other related companies as WULMAG: CLAUDINE HENRY | BENEDICTE DEJAEGHER | RINGOOT F EN GEBROEDERS | METAALKONSTRUKTIE LESAGE NV | JACQUES COURTIN

WULMAG is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WULMAG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07156738281. Het bedrijf WULMAG bevindt zich op het adres: ROZENSTRAAT 1; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Equipements pour la construction Locations de machines and 茅quipement pour la construction. Lijst met producten zijn Produits: Elevateurs 脿 Nacelle.. Types de Machines: El茅vateurs 脿 Nacelle..
De hoofdactiviteit van WULMAG is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WULMAG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WULMAG, openstaande posities, locatie van WULMAG op de kaart.

WULMAG is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WULMAG, company assigned to the tax number BE07156738281. The company WULMAG is located at the address: ROZENSTRAAT 1; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Equipements pour la construction Locations de machines and 茅quipement pour la construction. List of products are Produits: Elevateurs 脿 Nacelle.. Types de Machines: El茅vateurs 脿 Nacelle..
The main activity of WULMAG is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WULMAG is not available. You also can look at reviews of WULMAG, open positions, location of WULMAG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WULMAG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WULMAG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WULMAG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WULMAG, employees, financial statistics.