ALKA

Contactgegevens ALKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTRAAT 88BA; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 53622767 (+32-53622767) 53622767 (+32-53622767)

Fax (fax): +32 (55) 417-13-96 +32 (55) 417-13-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALKA
Products information ALKA

BTW identificatienummer (tax): BE09971710205
Ondernemingsnummer: 8936523437
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activit茅s: Travaux de D茅molition, Pr茅paration de terrain.. Produits: Machines pour Travaux Pr茅paratoires.

Product categorie (product category): Equipements pour la construction D茅molition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALKA
(Get full report from official database of BE for ALKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALKA
Addition kinds of activities for ALKA

25110604. Stands, huishouden, nec: hout | Stands, household, nec: wood
32720608. Pijp, beton of bekleed met beton | Pipe, concrete or lined with concrete
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
38279910. Spiegels, optisch | Mirrors, optical
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered
73890208. Petroleumraffinaderij inspectiedienst | Petroleum refinery inspection service

Werken bij ALKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van ALKA in sociale netwerken
Look for responds of ALKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALKA. Laat een reactie achter voor ALKA. ALKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALKA. Leave a respond for ALKA. ALKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALKA op de google maps. Adres en contacten ALKA
Location of ALKA on the google maps. Address and contacts of ALKA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALKA ALKA: DEHAEN PAUL BVBA | Labab | Marijke Meersman Illustrator | PERLAV VERVIERS SPRL | AATON-DELALIEUX

Other related companies as ALKA: DEHAEN PAUL BVBA | Labab | Marijke Meersman Illustrator | PERLAV VERVIERS SPRL | AATON-DELALIEUX

ALKA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971710205. Het bedrijf ALKA bevindt zich op het adres: GENTSESTRAAT 88BA; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Equipements pour la construction D茅molition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activit茅s: Travaux de D茅molition, Pr茅paration de terrain.. Produits: Machines pour Travaux Pr茅paratoires..
De hoofdactiviteit van ALKA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALKA, openstaande posities, locatie van ALKA op de kaart.

ALKA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALKA, company assigned to the tax number BE09971710205. The company ALKA is located at the address: GENTSESTRAAT 88BA; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Equipements pour la construction D茅molition d?immeubles and terrassements. List of products are Activit茅s: Travaux de D茅molition, Pr茅paration de terrain.. Produits: Machines pour Travaux Pr茅paratoires..
The main activity of ALKA is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALKA is not available. You also can look at reviews of ALKA, open positions, location of ALKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALKA, employees, financial statistics.