HERENTALS HEATING

Contactgegevens HERENTALS HEATING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERENTALS HEATING: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERENTALS HEATING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP LIER 310; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14218927 (+32-14218927) 14218927 (+32-14218927)

Fax (fax): +32 (3) 863-85-29 +32 (3) 863-85-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERENTALS HEATING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERENTALS HEATING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERENTALS HEATING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERENTALS HEATING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERENTALS HEATING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERENTALS HEATING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERENTALS HEATING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERENTALS HEATING
Products information HERENTALS HEATING

BTW identificatienummer (tax): BE04991058349
Ondernemingsnummer: 1875061035
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Mat茅riel d'?tamage, Mat茅riel de Soudage.. Produits: Mazout de Chauffage.

Product categorie (product category): Equipements divers pour l?industrie Gr. Combustibles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERENTALS HEATING
(Get full report from official database of BE for HERENTALS HEATING)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERENTALS HEATING
Addition kinds of activities for HERENTALS HEATING

704101. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
32290202. Ophthalmisch glas, behalve vlak | Ophthalmic glass, except flat
36740302. Fotogeleidende cellen | Photoconductive cells
48990000. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
52110503. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
73759901. Gegevensbasis informatie retrieval | Data base information retrieval
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair

Werken bij HERENTALS HEATING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERENTALS HEATING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERENTALS HEATING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERENTALS HEATING. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Metser (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van HERENTALS HEATING in sociale netwerken
Look for responds of HERENTALS HEATING in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERENTALS HEATING. Laat een reactie achter voor HERENTALS HEATING. HERENTALS HEATING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERENTALS HEATING. Leave a respond for HERENTALS HEATING. HERENTALS HEATING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERENTALS HEATING op de google maps. Adres en contacten HERENTALS HEATING
Location of HERENTALS HEATING on the google maps. Address and contacts of HERENTALS HEATING

Andere gerelateerde bedrijven als come HERENTALS HEATING HERENTALS HEATING: Crea Events | DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. | EURO TECHNIQUES | MIGLENN | SUPERMARKT

Other related companies as HERENTALS HEATING: Crea Events | DYNAMIC FLAGEY COPY SERV. | EURO TECHNIQUES | MIGLENN | SUPERMARKT

HERENTALS HEATING is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERENTALS HEATING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04991058349. Het bedrijf HERENTALS HEATING bevindt zich op het adres: STEENWEG OP LIER 310; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Equipements divers pour l?industrie Gr. Combustibles. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel d'?tamage, Mat茅riel de Soudage.. Produits: Mazout de Chauffage..
De hoofdactiviteit van HERENTALS HEATING is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERENTALS HEATING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERENTALS HEATING, openstaande posities, locatie van HERENTALS HEATING op de kaart.

HERENTALS HEATING is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERENTALS HEATING, company assigned to the tax number BE04991058349. The company HERENTALS HEATING is located at the address: STEENWEG OP LIER 310; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Equipements divers pour l?industrie Gr. Combustibles. List of products are Produits: Mat茅riel d'?tamage, Mat茅riel de Soudage.. Produits: Mazout de Chauffage..
The main activity of HERENTALS HEATING is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HERENTALS HEATING is not available. You also can look at reviews of HERENTALS HEATING, open positions, location of HERENTALS HEATING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERENTALS HEATING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERENTALS HEATING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERENTALS HEATING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERENTALS HEATING, employees, financial statistics.