CERDI

Contactgegevens CERDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTROZEBEKESTRAAT 123BA; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51301358 (+32-51301358) 51301358 (+32-51301358)

Fax (fax): +32 (65) 281-22-38 +32 (65) 281-22-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERDI
Products information CERDI

BTW identificatienummer (tax): BE07224853515
Ondernemingsnummer: 8605560302
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Mat茅riel d'?tamage, Mat茅riel de Soudage.

Product categorie (product category): Equipements divers pour l?industrie Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERDI
(Get full report from official database of BE for CERDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERDI
Addition kinds of activities for CERDI

173101. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
326904. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
823104. Bibliotheekdiensten | Library services
17999919. Installatie van gasinstallaties, medisch | Gas system installation, medical
35450215. Wieluitrusting, diamantpunt of andere | Wheel turning equipment, diamond point or other
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
38260115. Ultraviolette analytische instrumenten | Ultraviolet analytical instruments
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental

Werken bij CERDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van CERDI in sociale netwerken
Look for responds of CERDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERDI. Laat een reactie achter voor CERDI. CERDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERDI. Leave a respond for CERDI. CERDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERDI op de google maps. Adres en contacten CERDI
Location of CERDI on the google maps. Address and contacts of CERDI

Andere gerelateerde bedrijven als come CERDI CERDI: L. STESSENS | BEEBIZZI | BRUYNEEL M | M.CL. TOUSSAINT | Meester Hoefsmid Behaegel P

Other related companies as CERDI: L. STESSENS | BEEBIZZI | BRUYNEEL M | M.CL. TOUSSAINT | Meester Hoefsmid Behaegel P

CERDI is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07224853515. Het bedrijf CERDI bevindt zich op het adres: OOSTROZEBEKESTRAAT 123BA; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 833,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Equipements divers pour l?industrie Gr. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel d'?tamage, Mat茅riel de Soudage..
De hoofdactiviteit van CERDI is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERDI, openstaande posities, locatie van CERDI op de kaart.

CERDI is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERDI, company assigned to the tax number BE07224853515. The company CERDI is located at the address: OOSTROZEBEKESTRAAT 123BA; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 833,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Equipements divers pour l?industrie Gr. List of products are Produits: Mat茅riel d'?tamage, Mat茅riel de Soudage..
The main activity of CERDI is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CERDI is not available. You also can look at reviews of CERDI, open positions, location of CERDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERDI, employees, financial statistics.