FLDE LEENER BVBA

Contactgegevens FLDE LEENER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE LEENER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE LEENER BVBA

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 1026 1703 Dilbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-67-05-71 32-25-67-05-71

Fax (fax): 32-25-67-05-88 32-25-67-05-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE LEENER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE LEENER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE LEENER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE LEENER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE LEENER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE LEENER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE LEENER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE LEENER BVBA
Products information FLDE LEENER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08057891845
Ondernemingsnummer: 6328369140
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLDE LEENER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE LEENER BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDE LEENER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE LEENER BVBA
Addition kinds of activities for FLDE LEENER BVBA

3366. Kopergieterijen | Copper foundries
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
35310408. Betonplanten | Concrete plants
50829908. Tractor montage apparatuur | Tractor-mounting equipment
87419900. Beheer diensten, nec | Management services, nec

Werken bij FLDE LEENER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE LEENER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE LEENER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE LEENER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

Zoek naar antwoorden van FLDE LEENER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDE LEENER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE LEENER BVBA. Laat een reactie achter voor FLDE LEENER BVBA. FLDE LEENER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE LEENER BVBA. Leave a respond for FLDE LEENER BVBA. FLDE LEENER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE LEENER BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDE LEENER BVBA
Location of FLDE LEENER BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDE LEENER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE LEENER BVBA FLDE LEENER BVBA: TANJA VAN DOOREN | Kurts SPRL | D. VAN AVERMAET | AL-TECHNIEK | DELMAN

Other related companies as FLDE LEENER BVBA: TANJA VAN DOOREN | Kurts SPRL | D. VAN AVERMAET | AL-TECHNIEK | DELMAN

FLDE LEENER BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE LEENER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08057891845. Het bedrijf FLDE LEENER BVBA bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 1026 1703 Dilbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLDE LEENER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE LEENER BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE LEENER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE LEENER BVBA, openstaande posities, locatie van FLDE LEENER BVBA op de kaart.

FLDE LEENER BVBA is a company, that was registered 2003 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is FLDE LEENER BVBA, company assigned to the tax number BE08057891845. The company FLDE LEENER BVBA is located at the address: Ninoofsesteenweg 1026 1703 Dilbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLDE LEENER BVBA were not found.
The main activity of FLDE LEENER BVBA is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE LEENER BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDE LEENER BVBA, open positions, location of FLDE LEENER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE LEENER BVBA, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE LEENER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE LEENER BVBA, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE LEENER BVBA, employees, financial statistics.