FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL

Contactgegevens FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE DECKERSTRAAT 11; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52453003 (+32-52453003) 52453003 (+32-52453003)

Fax (fax): +32 (81) 737-31-20 +32 (81) 737-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL
Products information FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE02071441650
Ondernemingsnummer: 3853149414
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Equipement photographique. Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL
(Get full report from official database of BE for FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL
Addition kinds of activities for FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL

2269. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
24991601. Verlengingsplanken, hout | Extension planks, wood
32950212. Perliet, geaggregeerd of uitgebreid | Perlite, aggregate or expanded
51919903. Kweekhuis apparatuur en benodigdheden | Greenhouse equipment and supplies
83990103. Buurtontwikkelingsgroep | Neighborhood development group

Werken bij FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL in sociale netwerken
Look for responds of FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL. Laat een reactie achter voor FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL. FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL. Leave a respond for FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL. FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL op de google maps. Adres en contacten FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL
Location of FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL on the google maps. Address and contacts of FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL: HERMINIO | MICHIELS MAMI | CWG EUROPE | Coisman V | Dekempe F

Other related companies as FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL: HERMINIO | MICHIELS MAMI | CWG EUROPE | Coisman V | Dekempe F

FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071441650. Het bedrijf FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL bevindt zich op het adres: DE DECKERSTRAAT 11; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Equipement photographique. Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, openstaande posities, locatie van FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL op de kaart.

FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, company assigned to the tax number BE02071441650. The company FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL is located at the address: DE DECKERSTRAAT 11; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Equipement photographique. Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL is not available. You also can look at reviews of FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, open positions, location of FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOSTUDIO GOOSSENS PAUL, employees, financial statistics.