PECOTEX

Contactgegevens PECOTEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PECOTEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PECOTEX

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 1; 3190; BOORTMEERBEEK, België

Telefoon (phone): 16606033 (+32-16606033) 16606033 (+32-16606033)

Fax (fax): +32 (59) 820-95-73 +32 (59) 820-95-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PECOTEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PECOTEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PECOTEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PECOTEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PECOTEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PECOTEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PECOTEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PECOTEX
Products information PECOTEX

BTW identificatienummer (tax): BE07597564697
Ondernemingsnummer: 4554077148
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PECOTEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PECOTEX
(Get full report from official database of BE for PECOTEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PECOTEX
Addition kinds of activities for PECOTEX

07230201. Maïs droog diensten | Corn drying services
23969902. Meubelen versieringen, stof | Furniture trimmings, fabric
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
38249901. Controles, revolutie en timing instrumenten | Controls, revolution and timing instruments

Werken bij PECOTEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PECOTEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PECOTEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PECOTEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmechanicien M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Vrachtwagenmechanicien M/V. Je gaat voornamelijk instaan voor mechanische herstellingen zoals het vervangen van de banden en de remmen, olie vervangen, herstellingen aan trailers, ...

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van PECOTEX in sociale netwerken
Look for responds of PECOTEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PECOTEX. Laat een reactie achter voor PECOTEX. PECOTEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PECOTEX. Leave a respond for PECOTEX. PECOTEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PECOTEX op de google maps. Adres en contacten PECOTEX
Location of PECOTEX on the google maps. Address and contacts of PECOTEX

Andere gerelateerde bedrijven als come PECOTEX PECOTEX: BUREAU M.C. CAD | PIERARD | Callier Eddy SPRL | ATH AUTOMOBILE | D.D. OKEKE

Other related companies as PECOTEX: BUREAU M.C. CAD | PIERARD | Callier Eddy SPRL | ATH AUTOMOBILE | D.D. OKEKE

PECOTEX is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is PECOTEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07597564697. Het bedrijf PECOTEX bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 1; 3190; BOORTMEERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Producten gemaakt in PECOTEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PECOTEX is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PECOTEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PECOTEX, openstaande posities, locatie van PECOTEX op de kaart.

PECOTEX is a company, that was registered 1998 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is PECOTEX, company assigned to the tax number BE07597564697. The company PECOTEX is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 1; 3190; BOORTMEERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Products created in PECOTEX were not found.
The main activity of PECOTEX is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PECOTEX is not available. You also can look at reviews of PECOTEX, open positions, location of PECOTEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PECOTEX, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PECOTEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PECOTEX, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PECOTEX, employees, financial statistics.