FOTO LEURS

Contactgegevens FOTO LEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO LEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO LEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUINENSTRAAT 354; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59321581 (+32-59321581) 59321581 (+32-59321581)

Fax (fax): +32 (59) 161-84-41 +32 (59) 161-84-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO LEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO LEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO LEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO LEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO LEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO LEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO LEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO LEURS
Products information FOTO LEURS

BTW identificatienummer (tax): BE04609558105
Ondernemingsnummer: 7288848876
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Equipement photographique. Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO LEURS
(Get full report from official database of BE for FOTO LEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO LEURS
Addition kinds of activities for FOTO LEURS

20110201. Spek, plakken en gesneden, uit vlees geslacht op het terrein | Bacon, slab and sliced, from meat slaughtered on site
28139901. Acetyleen | Acetylene
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
50740210. Radiatoren en onderdelen, behalve elektrisch | Radiators and parts, except electric
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
73840200. Film ontwikkeling diensten | Film developing services
73899917. Veldopslag | Field warehousing

Werken bij FOTO LEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO LEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO LEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO LEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

Zoek naar antwoorden van FOTO LEURS in sociale netwerken
Look for responds of FOTO LEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO LEURS. Laat een reactie achter voor FOTO LEURS. FOTO LEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO LEURS. Leave a respond for FOTO LEURS. FOTO LEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO LEURS op de google maps. Adres en contacten FOTO LEURS
Location of FOTO LEURS on the google maps. Address and contacts of FOTO LEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO LEURS FOTO LEURS: FLCOMPTOIR DE MATERIAUX SA | GALERY PH SERCK XX | PATRICK MONSECOUR | Evac | P. MARCINELLE

Other related companies as FOTO LEURS: FLCOMPTOIR DE MATERIAUX SA | GALERY PH SERCK XX | PATRICK MONSECOUR | Evac | P. MARCINELLE

FOTO LEURS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO LEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04609558105. Het bedrijf FOTO LEURS bevindt zich op het adres: DUINENSTRAAT 354; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Equipement photographique. Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van FOTO LEURS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO LEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO LEURS, openstaande posities, locatie van FOTO LEURS op de kaart.

FOTO LEURS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTO LEURS, company assigned to the tax number BE04609558105. The company FOTO LEURS is located at the address: DUINENSTRAAT 354; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Equipement photographique. Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of FOTO LEURS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO LEURS is not available. You also can look at reviews of FOTO LEURS, open positions, location of FOTO LEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO LEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO LEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO LEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO LEURS, employees, financial statistics.