HOUYET DIGITAL

Particuliere bedrijvenBosbouw • HOUYET DIGITAL
Private companiesForestry • HOUYET DIGITAL

Contactgegevens HOUYET DIGITAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUYET DIGITAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUYET DIGITAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN PALFIJNSTRAAT 8; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56211041 (+32-56211041) 56211041 (+32-56211041)

Fax (fax): +32 (86) 650-11-42 +32 (86) 650-11-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUYET DIGITAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUYET DIGITAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUYET DIGITAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUYET DIGITAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUYET DIGITAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUYET DIGITAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUYET DIGITAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUYET DIGITAL
Products information HOUYET DIGITAL

BTW identificatienummer (tax): BE08090026855
Ondernemingsnummer: 7816192626
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

D茅veloppement Photo: 1 Heure.. Produits & Services: Conception Web.. Produits: Pr茅sentoirs.. Services: Photographes.. Services: Publication Assist茅e par Ordinateur.

Product categorie (product category): Equipement photographique. R茅alisation de programmes and logiciels. Secr茅tariats. Studios photographiques. Meubles de bureaux and de magasins Fab. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUYET DIGITAL
(Get full report from official database of BE for HOUYET DIGITAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUYET DIGITAL
Addition kinds of activities for HOUYET DIGITAL

2361. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
3561. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
503101. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)

Werken bij HOUYET DIGITAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUYET DIGITAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUYET DIGITAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUYET DIGITAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van HOUYET DIGITAL in sociale netwerken
Look for responds of HOUYET DIGITAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUYET DIGITAL. Laat een reactie achter voor HOUYET DIGITAL. HOUYET DIGITAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUYET DIGITAL. Leave a respond for HOUYET DIGITAL. HOUYET DIGITAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUYET DIGITAL op de google maps. Adres en contacten HOUYET DIGITAL
Location of HOUYET DIGITAL on the google maps. Address and contacts of HOUYET DIGITAL

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUYET DIGITAL HOUYET DIGITAL: RAYMOND STES | OREGO | IRMA | AUTOPARTS DOUR | LABO WASTE CONTROL

Other related companies as HOUYET DIGITAL: RAYMOND STES | OREGO | IRMA | AUTOPARTS DOUR | LABO WASTE CONTROL

HOUYET DIGITAL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUYET DIGITAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08090026855. Het bedrijf HOUYET DIGITAL bevindt zich op het adres: JAN PALFIJNSTRAAT 8; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Equipement photographique. R茅alisation de programmes and logiciels. Secr茅tariats. Studios photographiques. Meubles de bureaux and de magasins Fab. Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn D茅veloppement Photo: 1 Heure.. Produits & Services: Conception Web.. Produits: Pr茅sentoirs.. Services: Photographes.. Services: Publication Assist茅e par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van HOUYET DIGITAL is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUYET DIGITAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUYET DIGITAL, openstaande posities, locatie van HOUYET DIGITAL op de kaart.

HOUYET DIGITAL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUYET DIGITAL, company assigned to the tax number BE08090026855. The company HOUYET DIGITAL is located at the address: JAN PALFIJNSTRAAT 8; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Equipement photographique. R茅alisation de programmes and logiciels. Secr茅tariats. Studios photographiques. Meubles de bureaux and de magasins Fab. Imprimeries and copyshops. List of products are D茅veloppement Photo: 1 Heure.. Produits & Services: Conception Web.. Produits: Pr茅sentoirs.. Services: Photographes.. Services: Publication Assist茅e par Ordinateur..
The main activity of HOUYET DIGITAL is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUYET DIGITAL is not available. You also can look at reviews of HOUYET DIGITAL, open positions, location of HOUYET DIGITAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUYET DIGITAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUYET DIGITAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUYET DIGITAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUYET DIGITAL, employees, financial statistics.