DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP
Private companiesUnited States Postal Service • DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP

Contactgegevens DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 19-21; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93602357 (+32-93602357) 93602357 (+32-93602357)

Fax (fax): +32 (16) 767-55-20 +32 (16) 767-55-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP
Products information DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE09090606689
Ondernemingsnummer: 3757568359
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Photocopies.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Equipement photographique. Imprimeries and copyshops. Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP
(Get full report from official database of BE for DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP
Addition kinds of activities for DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP

2335. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
3082. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
17610103. Dakbedekking | Roofing contractor
20990802. Pasta, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Pasta, uncooked: packaged with other ingredients
62110205. Securities flotatie bedrijven | Securities flotation companies

Werken bij DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP in sociale netwerken
Look for responds of DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP. Laat een reactie achter voor DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP. DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP. Leave a respond for DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP. DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP op de google maps. Adres en contacten DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP
Location of DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP on the google maps. Address and contacts of DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP: DIRK WYNANTS | LEVI'S | BUREAU SWENNEN | KNAEPEN | FRITUUR KABBEEKSESTEENWEG

Other related companies as DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP: DIRK WYNANTS | LEVI'S | BUREAU SWENNEN | KNAEPEN | FRITUUR KABBEEKSESTEENWEG

DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09090606689. Het bedrijf DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 19-21; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Equipement photographique. Imprimeries and copyshops. Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Activit茅s: Photocopies.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, openstaande posities, locatie van DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP op de kaart.

DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, company assigned to the tax number BE09090606689. The company DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP is located at the address: HOOGSTRAAT 19-21; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Equipement photographique. Imprimeries and copyshops. Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Activit茅s: Photocopies.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP is not available. You also can look at reviews of DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, open positions, location of DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BUCK FOTO VIDEO ACTION SHOP, employees, financial statistics.