LEVI'S

Contactgegevens LEVI'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEVI'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEVI'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 61; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92241808 (+32-92241808) 92241808 (+32-92241808)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEVI'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEVI'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEVI'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEVI'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEVI'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEVI'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEVI'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEVI'S
Products information LEVI'S

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Vêtements: Jeans & denim.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEVI'S
(Get full report from official database of BE for LEVI'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEVI'S
Addition kinds of activities for LEVI'S

2261. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
30890613. Thermoformed afgewerkte kunststofproducten, nec | Thermoformed finished plastics products, nec
36340116. Sandwich broodroosters en grillen, elektrisch: huishouden | Sandwich toasters and grills, electric: household
50639903. generatoren | Generators
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
51469904. Seafoods | Seafoods

Werken bij LEVI'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEVI'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEVI'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEVI'S. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van LEVI'S in sociale netwerken
Look for responds of LEVI'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEVI'S. Laat een reactie achter voor LEVI'S. LEVI'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEVI'S. Leave a respond for LEVI'S. LEVI'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEVI'S op de google maps. Adres en contacten LEVI'S
Location of LEVI'S on the google maps. Address and contacts of LEVI'S

Andere gerelateerde bedrijven als come LEVI'S LEVI'S: MARKET ZEEFDRUK NV | VINGERHOETS KEURSLAGER | Spiegeltje ('t) VZW | PUBLICO-PHONE | LE RENDEZ-VOUS

Other related companies as LEVI'S: MARKET ZEEFDRUK NV | VINGERHOETS KEURSLAGER | Spiegeltje ('t) VZW | PUBLICO-PHONE | LE RENDEZ-VOUS

LEVI'S is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEVI'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf LEVI'S bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 61; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Jeans & denim..
De hoofdactiviteit van LEVI'S is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEVI'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEVI'S, openstaande posities, locatie van LEVI'S op de kaart.

LEVI'S is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEVI'S, company assigned to the tax number BE08053497314. The company LEVI'S is located at the address: VELDSTRAAT 61; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Jeans & denim..
The main activity of LEVI'S is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEVI'S is not available. You also can look at reviews of LEVI'S, open positions, location of LEVI'S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEVI'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEVI'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEVI'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEVI'S, employees, financial statistics.