RENE DEMEY

Contactgegevens RENE DEMEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE DEMEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE DEMEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 34; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11631969 (+32-11631969) 11631969 (+32-11631969)

Fax (fax): +32 (71) 357-76-96 +32 (71) 357-76-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE DEMEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE DEMEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE DEMEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE DEMEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE DEMEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE DEMEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE DEMEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE DEMEY
Products information RENE DEMEY

BTW identificatienummer (tax): BE02084350585
Ondernemingsnummer: 7758514404
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in RENE DEMEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE DEMEY
(Get full report from official database of BE for RENE DEMEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE DEMEY
Addition kinds of activities for RENE DEMEY

344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
399907. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
28360301. antitoxins | Antitoxins
36610204. Telegraaf station apparatuur en onderdelen, draad | Telegraph station equipment and parts, wire
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment

Werken bij RENE DEMEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE DEMEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE DEMEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE DEMEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van RENE DEMEY in sociale netwerken
Look for responds of RENE DEMEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE DEMEY. Laat een reactie achter voor RENE DEMEY. RENE DEMEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE DEMEY. Leave a respond for RENE DEMEY. RENE DEMEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE DEMEY op de google maps. Adres en contacten RENE DEMEY
Location of RENE DEMEY on the google maps. Address and contacts of RENE DEMEY

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE DEMEY RENE DEMEY: SIMONFI | TECHNODROME | LUCIEN DE CRAEMER | PHILIPPE UYSTEPRUYST | STEVE VANDERSNICKT

Other related companies as RENE DEMEY: SIMONFI | TECHNODROME | LUCIEN DE CRAEMER | PHILIPPE UYSTEPRUYST | STEVE VANDERSNICKT

RENE DEMEY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE DEMEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02084350585. Het bedrijf RENE DEMEY bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 34; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 440,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Equipement photographique. Producten gemaakt in RENE DEMEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENE DEMEY is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE DEMEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE DEMEY, openstaande posities, locatie van RENE DEMEY op de kaart.

RENE DEMEY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE DEMEY, company assigned to the tax number BE02084350585. The company RENE DEMEY is located at the address: KERKSTRAAT 34; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 440,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Equipement photographique. Products created in RENE DEMEY were not found.
The main activity of RENE DEMEY is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE DEMEY is not available. You also can look at reviews of RENE DEMEY, open positions, location of RENE DEMEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE DEMEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE DEMEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE DEMEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE DEMEY, employees, financial statistics.