GEORGE DYBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • GEORGE DYBA
Private companiesForestry • GEORGE DYBA

Contactgegevens GEORGE DYBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGE DYBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGE DYBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROTENGERG 12; 4700; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87552578 (+32-87552578) 87552578 (+32-87552578)

Fax (fax): +32 (61) 145-71-18 +32 (61) 145-71-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGE DYBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGE DYBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGE DYBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGE DYBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGE DYBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGE DYBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGE DYBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGE DYBA
Products information GEORGE DYBA

BTW identificatienummer (tax): BE08032348632
Ondernemingsnummer: 6068817138
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

D茅veloppement Photo: 1 Heure.

Product categorie (product category): Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGE DYBA
(Get full report from official database of BE for GEORGE DYBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGE DYBA
Addition kinds of activities for GEORGE DYBA

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
251100. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
30699912. Platens, behalve printers ': massief of bedekt rubber | Platens, except printers': solid or covered rubber
32690204. Vormen voor gedopte rubberproducten, aardewerk | Forms for dipped rubber products, pottery
37430306. Tenders, locomotief | Tenders, locomotive
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment

Werken bij GEORGE DYBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGE DYBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGE DYBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGE DYBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

    Regio: OLSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van GEORGE DYBA in sociale netwerken
Look for responds of GEORGE DYBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGE DYBA. Laat een reactie achter voor GEORGE DYBA. GEORGE DYBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGE DYBA. Leave a respond for GEORGE DYBA. GEORGE DYBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGE DYBA op de google maps. Adres en contacten GEORGE DYBA
Location of GEORGE DYBA on the google maps. Address and contacts of GEORGE DYBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGE DYBA GEORGE DYBA: HUIS T.V. ROBERT | RODE KRUIS DUFFEL | VANAL | J.M. DEREMIENS | Duif (De)

Other related companies as GEORGE DYBA: HUIS T.V. ROBERT | RODE KRUIS DUFFEL | VANAL | J.M. DEREMIENS | Duif (De)

GEORGE DYBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGE DYBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08032348632. Het bedrijf GEORGE DYBA bevindt zich op het adres: RUE ROTENGERG 12; 4700; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Equipement photographique. Lijst met producten zijn D茅veloppement Photo: 1 Heure..
De hoofdactiviteit van GEORGE DYBA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGE DYBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGE DYBA, openstaande posities, locatie van GEORGE DYBA op de kaart.

GEORGE DYBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGE DYBA, company assigned to the tax number BE08032348632. The company GEORGE DYBA is located at the address: RUE ROTENGERG 12; 4700; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Equipement photographique. List of products are D茅veloppement Photo: 1 Heure..
The main activity of GEORGE DYBA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGE DYBA is not available. You also can look at reviews of GEORGE DYBA, open positions, location of GEORGE DYBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGE DYBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGE DYBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGE DYBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGE DYBA, employees, financial statistics.