EXPRESS SERVICE

Contactgegevens EXPRESS SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPRESS SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPRESS SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSEWEG 239; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15711148 (+32-15711148) 15711148 (+32-15711148)

Fax (fax): +32 (65) 412-98-31 +32 (65) 412-98-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPRESS SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPRESS SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPRESS SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPRESS SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPRESS SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPRESS SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPRESS SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPRESS SERVICE
Products information EXPRESS SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07070770263
Ondernemingsnummer: 2394714355
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Machines pour la Restauration & l?Horeca.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Sucre, chocolat and confiserie Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPRESS SERVICE
(Get full report from official database of BE for EXPRESS SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPRESS SERVICE
Addition kinds of activities for EXPRESS SERVICE

027903. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
733599. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
35699901. Montage machines, niet-metaalbewerking | Assembly machines, non-metalworking
36359902. Elektrische bezem | Electric broom
39910306. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric
63119902. Welwillend verzekeringsverenigingen | Benevolent insurance associations
73590300. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
87420204. Personeel management consultant | Personnel management consultant

Werken bij EXPRESS SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPRESS SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPRESS SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPRESS SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van EXPRESS SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of EXPRESS SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPRESS SERVICE. Laat een reactie achter voor EXPRESS SERVICE. EXPRESS SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPRESS SERVICE. Leave a respond for EXPRESS SERVICE. EXPRESS SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPRESS SERVICE op de google maps. Adres en contacten EXPRESS SERVICE
Location of EXPRESS SERVICE on the google maps. Address and contacts of EXPRESS SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPRESS SERVICE EXPRESS SERVICE: FLPSTESTWARE NV | Buroda SA | PUITENSTAPPERS | MARIE-JEANNE FALISE | APOTH. VANTIEGHEM-BOLLEN

Other related companies as EXPRESS SERVICE: FLPSTESTWARE NV | Buroda SA | PUITENSTAPPERS | MARIE-JEANNE FALISE | APOTH. VANTIEGHEM-BOLLEN

EXPRESS SERVICE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPRESS SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07070770263. Het bedrijf EXPRESS SERVICE bevindt zich op het adres: MECHELSEWEG 239; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Sucre, chocolat and confiserie Gr. Lijst met producten zijn Produits: Machines pour la Restauration & l?Horeca..
De hoofdactiviteit van EXPRESS SERVICE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPRESS SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPRESS SERVICE, openstaande posities, locatie van EXPRESS SERVICE op de kaart.

EXPRESS SERVICE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPRESS SERVICE, company assigned to the tax number BE07070770263. The company EXPRESS SERVICE is located at the address: MECHELSEWEG 239; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Equipement divers pour commerces Sucre, chocolat and confiserie Gr. List of products are Produits: Machines pour la Restauration & l?Horeca..
The main activity of EXPRESS SERVICE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPRESS SERVICE is not available. You also can look at reviews of EXPRESS SERVICE, open positions, location of EXPRESS SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPRESS SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPRESS SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPRESS SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPRESS SERVICE, employees, financial statistics.