KOELTECHNIEK DEGRAVE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • KOELTECHNIEK DEGRAVE
Private companiesCoal Mining • KOELTECHNIEK DEGRAVE

Contactgegevens KOELTECHNIEK DEGRAVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOELTECHNIEK DEGRAVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOELTECHNIEK DEGRAVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 76; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51700616 (+32-51700616) 51700616 (+32-51700616)

Fax (fax): +32 (19) 276-75-20 +32 (19) 276-75-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOELTECHNIEK DEGRAVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOELTECHNIEK DEGRAVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOELTECHNIEK DEGRAVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOELTECHNIEK DEGRAVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOELTECHNIEK DEGRAVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOELTECHNIEK DEGRAVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOELTECHNIEK DEGRAVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOELTECHNIEK DEGRAVE
Products information KOELTECHNIEK DEGRAVE

BTW identificatienummer (tax): BE01903625488
Ondernemingsnummer: 7083404541
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Equipement pour Cellier.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Quincailleries. Air conditionn茅 and ventilation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOELTECHNIEK DEGRAVE
(Get full report from official database of BE for KOELTECHNIEK DEGRAVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOELTECHNIEK DEGRAVE
Addition kinds of activities for KOELTECHNIEK DEGRAVE

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
208500. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
22110809. Opaline, katoen | Opaline, cotton
22520102. Slippersokken | Slipper socks
35560200. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
50329900. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
56320100. Bontkleding | Fur apparel
73891602. Florist telegraaf service | Florist telegraph service

Werken bij KOELTECHNIEK DEGRAVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOELTECHNIEK DEGRAVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOELTECHNIEK DEGRAVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOELTECHNIEK DEGRAVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van KOELTECHNIEK DEGRAVE in sociale netwerken
Look for responds of KOELTECHNIEK DEGRAVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOELTECHNIEK DEGRAVE. Laat een reactie achter voor KOELTECHNIEK DEGRAVE. KOELTECHNIEK DEGRAVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOELTECHNIEK DEGRAVE. Leave a respond for KOELTECHNIEK DEGRAVE. KOELTECHNIEK DEGRAVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOELTECHNIEK DEGRAVE op de google maps. Adres en contacten KOELTECHNIEK DEGRAVE
Location of KOELTECHNIEK DEGRAVE on the google maps. Address and contacts of KOELTECHNIEK DEGRAVE

Andere gerelateerde bedrijven als come KOELTECHNIEK DEGRAVE KOELTECHNIEK DEGRAVE: MACHINE TOOL GROUP NV | KBC | Hollandia NV | UNTAMED WILDLIFE SAFARIS | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as KOELTECHNIEK DEGRAVE: MACHINE TOOL GROUP NV | KBC | Hollandia NV | UNTAMED WILDLIFE SAFARIS | ECOLE FOND. COMMUNALE

KOELTECHNIEK DEGRAVE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOELTECHNIEK DEGRAVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01903625488. Het bedrijf KOELTECHNIEK DEGRAVE bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 76; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 279,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Quincailleries. Air conditionn茅 and ventilation. Lijst met producten zijn Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Equipement pour Cellier.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
De hoofdactiviteit van KOELTECHNIEK DEGRAVE is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOELTECHNIEK DEGRAVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOELTECHNIEK DEGRAVE, openstaande posities, locatie van KOELTECHNIEK DEGRAVE op de kaart.

KOELTECHNIEK DEGRAVE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOELTECHNIEK DEGRAVE, company assigned to the tax number BE01903625488. The company KOELTECHNIEK DEGRAVE is located at the address: BRUGGESTRAAT 76; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 279,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Equipement divers pour commerces Quincailleries. Air conditionn茅 and ventilation. List of products are Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Equipement pour Cellier.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
The main activity of KOELTECHNIEK DEGRAVE is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KOELTECHNIEK DEGRAVE is not available. You also can look at reviews of KOELTECHNIEK DEGRAVE, open positions, location of KOELTECHNIEK DEGRAVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOELTECHNIEK DEGRAVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOELTECHNIEK DEGRAVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOELTECHNIEK DEGRAVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOELTECHNIEK DEGRAVE, employees, financial statistics.