COGAM

Contactgegevens COGAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COGAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

COGAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GIETERIJSTRAAT 49; 1601; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23780022 (+32-23780022) 23780022 (+32-23780022)

Fax (fax): +32 (53) 743-91-49 +32 (53) 743-91-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COGAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COGAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COGAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COGAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COGAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COGAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COGAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COGAM
Products information COGAM

BTW identificatienummer (tax): BE08426483154
Ondernemingsnummer: 6009216308
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 104,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Produits Chimiques de Nettoyage.. Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Produits chimiques Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COGAM
(Get full report from official database of BE for COGAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor COGAM
Addition kinds of activities for COGAM

8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
50230501. Verfraaien benodigdheden | Decorating supplies
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan

Werken bij COGAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COGAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COGAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COGAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

  • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van COGAM in sociale netwerken
Look for responds of COGAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor COGAM. Laat een reactie achter voor COGAM. COGAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COGAM. Leave a respond for COGAM. COGAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COGAM op de google maps. Adres en contacten COGAM
Location of COGAM on the google maps. Address and contacts of COGAM

Andere gerelateerde bedrijven als come COGAM COGAM: BINNENHOF | GALERIE CATHERINE MAYEUR | Van Looveren M | Caf茅taria des Pyramides du Centre Culturel et Sportif de Welkenraedt | Vrienden Kring

Other related companies as COGAM: BINNENHOF | GALERIE CATHERINE MAYEUR | Van Looveren M | Caf茅taria des Pyramides du Centre Culturel et Sportif de Welkenraedt | Vrienden Kring

COGAM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COGAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08426483154. Het bedrijf COGAM bevindt zich op het adres: GIETERIJSTRAAT 49; 1601; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 104,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Produits chimiques Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Produits Chimiques de Nettoyage.. Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van COGAM is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COGAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COGAM, openstaande posities, locatie van COGAM op de kaart.

COGAM is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is COGAM, company assigned to the tax number BE08426483154. The company COGAM is located at the address: GIETERIJSTRAAT 49; 1601; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 104,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Equipement divers pour commerces Produits chimiques Agences d'exp茅dition. List of products are Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Produits Chimiques de Nettoyage.. Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of COGAM is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COGAM is not available. You also can look at reviews of COGAM, open positions, location of COGAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COGAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COGAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COGAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COGAM, employees, financial statistics.