INVERKO

Contactgegevens INVERKO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INVERKO: address, phone, fax, email, website, opening hours

INVERKO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 62; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33248770 (+32-33248770) 33248770 (+32-33248770)

Fax (fax): +32 (57) 591-70-49 +32 (57) 591-70-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INVERKO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INVERKO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INVERKO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INVERKO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INVERKO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INVERKO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INVERKO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INVERKO
Products information INVERKO

BTW identificatienummer (tax): BE06077056884
Ondernemingsnummer: 6232788085
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Cosm茅tiques, Parfums.. Produits: Equipement pour Salons de Coiffure.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INVERKO
(Get full report from official database of BE for INVERKO)

Aanvulling soorten activiteiten voor INVERKO
Addition kinds of activities for INVERKO

5085. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
20330108. Tomatensap: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato juice: packaged in cans, jars, etc.
26790701. Gebouw papier, gelamineerd: gemaakt van aangekocht materiaal | Building paper, laminated: made from purchased material
48130203. Eigen online service netwerken | Proprietary online service networks
86610200. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
87110202. Machinebouw | Mechanical engineering

Werken bij INVERKO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INVERKO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INVERKO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INVERKO. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van INVERKO in sociale netwerken
Look for responds of INVERKO in social networks

Lees alle opmerkingen voor INVERKO. Laat een reactie achter voor INVERKO. INVERKO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INVERKO. Leave a respond for INVERKO. INVERKO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INVERKO op de google maps. Adres en contacten INVERKO
Location of INVERKO on the google maps. Address and contacts of INVERKO

Andere gerelateerde bedrijven als come INVERKO INVERKO: Deco Mario | KRIS RAHOENS | CHANTAL DEKEYSER | PATER DAMIAANVRIENDEN - KEERBERGEN | Bal BVBA

Other related companies as INVERKO: Deco Mario | KRIS RAHOENS | CHANTAL DEKEYSER | PATER DAMIAANVRIENDEN - KEERBERGEN | Bal BVBA

INVERKO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INVERKO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06077056884. Het bedrijf INVERKO bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 62; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Cosm茅tiques, Parfums.. Produits: Equipement pour Salons de Coiffure..
De hoofdactiviteit van INVERKO is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INVERKO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INVERKO, openstaande posities, locatie van INVERKO op de kaart.

INVERKO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is INVERKO, company assigned to the tax number BE06077056884. The company INVERKO is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 62; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 417,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Equipement divers pour commerces Parfumeries. List of products are Produits: Cosm茅tiques, Parfums.. Produits: Equipement pour Salons de Coiffure..
The main activity of INVERKO is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INVERKO is not available. You also can look at reviews of INVERKO, open positions, location of INVERKO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INVERKO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INVERKO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INVERKO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INVERKO, employees, financial statistics.