VAN NIEUWENHUYZE E & G

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • VAN NIEUWENHUYZE E & G
Private companiesMiscellaneous Retail • VAN NIEUWENHUYZE E & G

Contactgegevens VAN NIEUWENHUYZE E & G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN NIEUWENHUYZE E & G: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN NIEUWENHUYZE E & G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIENDESTRAAT 110; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93485702 (+32-93485702) 93485702 (+32-93485702)

Fax (fax): +32 (2) 419-67-96 +32 (2) 419-67-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN NIEUWENHUYZE E & G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN NIEUWENHUYZE E & G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN NIEUWENHUYZE E & G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN NIEUWENHUYZE E & G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN NIEUWENHUYZE E & G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN NIEUWENHUYZE E & G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN NIEUWENHUYZE E & G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN NIEUWENHUYZE E & G
Products information VAN NIEUWENHUYZE E & G

BTW identificatienummer (tax): BE04678222656
Ondernemingsnummer: 5083343505
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Chapiteaux, Podiums, Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Location de mat茅riel pour banquets and 茅v茅nements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN NIEUWENHUYZE E & G
(Get full report from official database of BE for VAN NIEUWENHUYZE E & G)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN NIEUWENHUYZE E & G
Addition kinds of activities for VAN NIEUWENHUYZE E & G

22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
37280405. Turret test fixtures, vliegtuigen | Turret test fixtures, aircraft
39559901. Lintjes, inkt: schrijfmachine, machine toevoegen, register, enz. | Ribbons, inked: typewriter, adding machine, register, etc.
57190108. Atypische | Metalware
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment

Werken bij VAN NIEUWENHUYZE E & G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN NIEUWENHUYZE E & G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN NIEUWENHUYZE E & G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN NIEUWENHUYZE E & G. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IN-Z REGIO NOORD-LIMBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bocholt en omgeving

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

Zoek naar antwoorden van VAN NIEUWENHUYZE E & G in sociale netwerken
Look for responds of VAN NIEUWENHUYZE E & G in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN NIEUWENHUYZE E & G. Laat een reactie achter voor VAN NIEUWENHUYZE E & G. VAN NIEUWENHUYZE E & G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN NIEUWENHUYZE E & G. Leave a respond for VAN NIEUWENHUYZE E & G. VAN NIEUWENHUYZE E & G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN NIEUWENHUYZE E & G op de google maps. Adres en contacten VAN NIEUWENHUYZE E & G
Location of VAN NIEUWENHUYZE E & G on the google maps. Address and contacts of VAN NIEUWENHUYZE E & G

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN NIEUWENHUYZE E & G VAN NIEUWENHUYZE E & G: V.J.B. MOTORS | JOS? ORBAN | EMMANUELLE ATTOUT | M.D.I. | DIRK FIERENS

Other related companies as VAN NIEUWENHUYZE E & G: V.J.B. MOTORS | JOS? ORBAN | EMMANUELLE ATTOUT | M.D.I. | DIRK FIERENS

VAN NIEUWENHUYZE E & G is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN NIEUWENHUYZE E & G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04678222656. Het bedrijf VAN NIEUWENHUYZE E & G bevindt zich op het adres: HEIENDESTRAAT 110; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 534,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Location de mat茅riel pour banquets and 茅v茅nements. Lijst met producten zijn Produits: Chapiteaux, Podiums, Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
De hoofdactiviteit van VAN NIEUWENHUYZE E & G is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN NIEUWENHUYZE E & G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN NIEUWENHUYZE E & G, openstaande posities, locatie van VAN NIEUWENHUYZE E & G op de kaart.

VAN NIEUWENHUYZE E & G is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN NIEUWENHUYZE E & G, company assigned to the tax number BE04678222656. The company VAN NIEUWENHUYZE E & G is located at the address: HEIENDESTRAAT 110; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 534,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Equipement divers pour commerces Location de mat茅riel pour banquets and 茅v茅nements. List of products are Produits: Chapiteaux, Podiums, Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
The main activity of VAN NIEUWENHUYZE E & G is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN NIEUWENHUYZE E & G is not available. You also can look at reviews of VAN NIEUWENHUYZE E & G, open positions, location of VAN NIEUWENHUYZE E & G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN NIEUWENHUYZE E & G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN NIEUWENHUYZE E & G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN NIEUWENHUYZE E & G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN NIEUWENHUYZE E & G, employees, financial statistics.