FA. AUTOMATEN-KOMFORT

Contactgegevens FA. AUTOMATEN-KOMFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. AUTOMATEN-KOMFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. AUTOMATEN-KOMFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSSTRAAT 42; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27211052 (+32-27211052) 27211052 (+32-27211052)

Fax (fax): +32 (4) 984-92-23 +32 (4) 984-92-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. AUTOMATEN-KOMFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. AUTOMATEN-KOMFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. AUTOMATEN-KOMFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. AUTOMATEN-KOMFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. AUTOMATEN-KOMFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. AUTOMATEN-KOMFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. AUTOMATEN-KOMFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. AUTOMATEN-KOMFORT
Products information FA. AUTOMATEN-KOMFORT

BTW identificatienummer (tax): BE01455383300
Ondernemingsnummer: 4560943603
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Machines 脿 Jeux de Hasard.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. AUTOMATEN-KOMFORT
(Get full report from official database of BE for FA. AUTOMATEN-KOMFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. AUTOMATEN-KOMFORT
Addition kinds of activities for FA. AUTOMATEN-KOMFORT

511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
25199900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
38450104. Cardiographs | Cardiographs
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical

Werken bij FA. AUTOMATEN-KOMFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. AUTOMATEN-KOMFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. AUTOMATEN-KOMFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. AUTOMATEN-KOMFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

Zoek naar antwoorden van FA. AUTOMATEN-KOMFORT in sociale netwerken
Look for responds of FA. AUTOMATEN-KOMFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. AUTOMATEN-KOMFORT. Laat een reactie achter voor FA. AUTOMATEN-KOMFORT. FA. AUTOMATEN-KOMFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. AUTOMATEN-KOMFORT. Leave a respond for FA. AUTOMATEN-KOMFORT. FA. AUTOMATEN-KOMFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. AUTOMATEN-KOMFORT op de google maps. Adres en contacten FA. AUTOMATEN-KOMFORT
Location of FA. AUTOMATEN-KOMFORT on the google maps. Address and contacts of FA. AUTOMATEN-KOMFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. AUTOMATEN-KOMFORT FA. AUTOMATEN-KOMFORT: COIFFURE MURIEL | Air Trade Industries NV | I. BRESSELEERS | DIRK DE PLOEY | FREDDY ALLAERT

Other related companies as FA. AUTOMATEN-KOMFORT: COIFFURE MURIEL | Air Trade Industries NV | I. BRESSELEERS | DIRK DE PLOEY | FREDDY ALLAERT

FA. AUTOMATEN-KOMFORT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. AUTOMATEN-KOMFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01455383300. Het bedrijf FA. AUTOMATEN-KOMFORT bevindt zich op het adres: HANDELSSTRAAT 42; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Machines 脿 Jeux de Hasard..
De hoofdactiviteit van FA. AUTOMATEN-KOMFORT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. AUTOMATEN-KOMFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. AUTOMATEN-KOMFORT, openstaande posities, locatie van FA. AUTOMATEN-KOMFORT op de kaart.

FA. AUTOMATEN-KOMFORT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. AUTOMATEN-KOMFORT, company assigned to the tax number BE01455383300. The company FA. AUTOMATEN-KOMFORT is located at the address: HANDELSSTRAAT 42; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Machines 脿 Jeux de Hasard..
The main activity of FA. AUTOMATEN-KOMFORT is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. AUTOMATEN-KOMFORT is not available. You also can look at reviews of FA. AUTOMATEN-KOMFORT, open positions, location of FA. AUTOMATEN-KOMFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. AUTOMATEN-KOMFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. AUTOMATEN-KOMFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. AUTOMATEN-KOMFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. AUTOMATEN-KOMFORT, employees, financial statistics.