RECORDBANK

Contactgegevens RECORDBANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECORDBANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECORDBANK

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 38; 2018; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 32381125 32381125

Fax (fax): +32 (86) 713-18-33 +32 (86) 713-18-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECORDBANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECORDBANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECORDBANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECORDBANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECORDBANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECORDBANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECORDBANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECORDBANK
Products information RECORDBANK

BTW identificatienummer (tax): BE05214080810
Ondernemingsnummer: 4431579589
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECORDBANK
(Get full report from official database of BE for RECORDBANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECORDBANK
Addition kinds of activities for RECORDBANK

23960201. Bindings, vooroordeel: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, bias: made from purchased materials
35520109. Garnetteringsmachines, textiel | Garnetting machines, textile
38459902. niersteenverbrijzelaars | Lithotripters
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
60999904. Escrow instellingen andere dan onroerend goed | Escrow institutions other than real estate

Werken bij RECORDBANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECORDBANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECORDBANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECORDBANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

Zoek naar antwoorden van RECORDBANK in sociale netwerken
Look for responds of RECORDBANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECORDBANK. Laat een reactie achter voor RECORDBANK. RECORDBANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECORDBANK. Leave a respond for RECORDBANK. RECORDBANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECORDBANK op de google maps. Adres en contacten RECORDBANK
Location of RECORDBANK on the google maps. Address and contacts of RECORDBANK

Andere gerelateerde bedrijven als come RECORDBANK RECORDBANK: CENTEA | ALBERT DE GUCHTENAERE | Salembier - Dejaegere | ESPACE MARIAGE | Bades Fotostudio

Other related companies as RECORDBANK: CENTEA | ALBERT DE GUCHTENAERE | Salembier - Dejaegere | ESPACE MARIAGE | Bades Fotostudio

RECORDBANK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is RECORDBANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05214080810. Het bedrijf RECORDBANK bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 38; 2018; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van RECORDBANK is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECORDBANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECORDBANK, openstaande posities, locatie van RECORDBANK op de kaart.

RECORDBANK is a company, that was registered 2000 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is RECORDBANK, company assigned to the tax number BE05214080810. The company RECORDBANK is located at the address: MECHELSESTEENWEG 38; 2018; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of RECORDBANK is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RECORDBANK is not available. You also can look at reviews of RECORDBANK, open positions, location of RECORDBANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECORDBANK, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECORDBANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECORDBANK, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECORDBANK, employees, financial statistics.