COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE

Contactgegevens COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PAUL PASTUR 103; 6032; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71472888 (+32-71472888) 71472888 (+32-71472888)

Fax (fax): +32 (53) 634-38-93 +32 (53) 634-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE
Products information COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE

BTW identificatienummer (tax): BE06319580078
Ondernemingsnummer: 4922943115
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Equipement pour Salons de Coiffure, Installations & Fournitures pour Salons de Coiffure.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE
(Get full report from official database of BE for COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE
Addition kinds of activities for COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE

228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
36740000. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
50870101. Kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Barber shop equipment and supplies
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE in sociale netwerken
Look for responds of COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE. Laat een reactie achter voor COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE. COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE. Leave a respond for COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE. COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE op de google maps. Adres en contacten COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE
Location of COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE on the google maps. Address and contacts of COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE: Paquay J-M | Rat Mort (Le) | ATH?N?E ADOLPHE MAX | Stievenard Guy | Pascale Dechamps

Other related companies as COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE: Paquay J-M | Rat Mort (Le) | ATH?N?E ADOLPHE MAX | Stievenard Guy | Pascale Dechamps

COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319580078. Het bedrijf COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE bevindt zich op het adres: AVENUE PAUL PASTUR 103; 6032; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Equipement pour Salons de Coiffure, Installations & Fournitures pour Salons de Coiffure..
De hoofdactiviteit van COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, openstaande posities, locatie van COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE op de kaart.

COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, company assigned to the tax number BE06319580078. The company COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE is located at the address: AVENUE PAUL PASTUR 103; 6032; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Equipement pour Salons de Coiffure, Installations & Fournitures pour Salons de Coiffure..
The main activity of COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE is not available. You also can look at reviews of COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, open positions, location of COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFF'DIFF.& CD PODOLOGIE, employees, financial statistics.