JEAN-MARC STEELANDT

Particuliere bedrijvenWatervervoer • JEAN-MARC STEELANDT
Private companiesWater Transportation • JEAN-MARC STEELANDT

Contactgegevens JEAN-MARC STEELANDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARC STEELANDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARC STEELANDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LIESSE 91; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56348982 (+32-56348982) 56348982 (+32-56348982)

Fax (fax): +32 (58) 985-62-81 +32 (58) 985-62-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARC STEELANDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARC STEELANDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARC STEELANDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARC STEELANDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARC STEELANDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARC STEELANDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARC STEELANDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARC STEELANDT
Products information JEAN-MARC STEELANDT

BTW identificatienummer (tax): BE02917938232
Ondernemingsnummer: 2583679199
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Produits de Droguerie.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Drogueries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARC STEELANDT
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARC STEELANDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARC STEELANDT
Addition kinds of activities for JEAN-MARC STEELANDT

16290105. Afvoersysteem constructie | Drainage system construction
27590402. Kranten: drukwerk, nsk | Newspapers: printing, nsk
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
32290100. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation

Werken bij JEAN-MARC STEELANDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARC STEELANDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARC STEELANDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARC STEELANDT. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARC STEELANDT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARC STEELANDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARC STEELANDT. Laat een reactie achter voor JEAN-MARC STEELANDT. JEAN-MARC STEELANDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARC STEELANDT. Leave a respond for JEAN-MARC STEELANDT. JEAN-MARC STEELANDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARC STEELANDT op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARC STEELANDT
Location of JEAN-MARC STEELANDT on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARC STEELANDT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARC STEELANDT JEAN-MARC STEELANDT: VZW PROV. SPORT&RECREATIE CENTR. BOEREKREEK | SEMAX AUTOSTOCK | VINCENT HUICQ | Persiennes Eurobel S.A. | J.P. CRUTZEN

Other related companies as JEAN-MARC STEELANDT: VZW PROV. SPORT&RECREATIE CENTR. BOEREKREEK | SEMAX AUTOSTOCK | VINCENT HUICQ | Persiennes Eurobel S.A. | J.P. CRUTZEN

JEAN-MARC STEELANDT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARC STEELANDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917938232. Het bedrijf JEAN-MARC STEELANDT bevindt zich op het adres: RUE DE LA LIESSE 91; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Drogueries. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Produits de Droguerie..
De hoofdactiviteit van JEAN-MARC STEELANDT is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARC STEELANDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARC STEELANDT, openstaande posities, locatie van JEAN-MARC STEELANDT op de kaart.

JEAN-MARC STEELANDT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARC STEELANDT, company assigned to the tax number BE02917938232. The company JEAN-MARC STEELANDT is located at the address: RUE DE LA LIESSE 91; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Equipement divers pour commerces Drogueries. List of products are Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Produits de Droguerie..
The main activity of JEAN-MARC STEELANDT is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARC STEELANDT is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARC STEELANDT, open positions, location of JEAN-MARC STEELANDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARC STEELANDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARC STEELANDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARC STEELANDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARC STEELANDT, employees, financial statistics.