LEBRUN-NIMY

Contactgegevens LEBRUN-NIMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEBRUN-NIMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEBRUN-NIMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?RARD 13; 7020; MONS, België

Telefoon (phone): 65403030 (+32-65403030) 65403030 (+32-65403030)

Fax (fax): +32 (67) 109-34-29 +32 (67) 109-34-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEBRUN-NIMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEBRUN-NIMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEBRUN-NIMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEBRUN-NIMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEBRUN-NIMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEBRUN-NIMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEBRUN-NIMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEBRUN-NIMY
Products information LEBRUN-NIMY

BTW identificatienummer (tax): BE05220947265
Ondernemingsnummer: 4211029052
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Air conditionn茅 and ventilation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEBRUN-NIMY
(Get full report from official database of BE for LEBRUN-NIMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEBRUN-NIMY
Addition kinds of activities for LEBRUN-NIMY

17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
20119900. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
26790104. Pijpen en fittingen, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pipes and fittings, fiber: made from purchased material
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
51220100. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
73360202. Filmproducent | Still film producer

Werken bij LEBRUN-NIMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEBRUN-NIMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEBRUN-NIMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEBRUN-NIMY. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

Zoek naar antwoorden van LEBRUN-NIMY in sociale netwerken
Look for responds of LEBRUN-NIMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEBRUN-NIMY. Laat een reactie achter voor LEBRUN-NIMY. LEBRUN-NIMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEBRUN-NIMY. Leave a respond for LEBRUN-NIMY. LEBRUN-NIMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEBRUN-NIMY op de google maps. Adres en contacten LEBRUN-NIMY
Location of LEBRUN-NIMY on the google maps. Address and contacts of LEBRUN-NIMY

Andere gerelateerde bedrijven als come LEBRUN-NIMY LEBRUN-NIMY: MICHELINE BOULANGER | GARAGE VAN MOERBEKE | JAN THIJS | MASSAUX & FILS | ALGREJO PAINTS

Other related companies as LEBRUN-NIMY: MICHELINE BOULANGER | GARAGE VAN MOERBEKE | JAN THIJS | MASSAUX & FILS | ALGREJO PAINTS

LEBRUN-NIMY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEBRUN-NIMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05220947265. Het bedrijf LEBRUN-NIMY bevindt zich op het adres: RUE G?RARD 13; 7020; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Air conditionn茅 and ventilation. Lijst met producten zijn Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
De hoofdactiviteit van LEBRUN-NIMY is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEBRUN-NIMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEBRUN-NIMY, openstaande posities, locatie van LEBRUN-NIMY op de kaart.

LEBRUN-NIMY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEBRUN-NIMY, company assigned to the tax number BE05220947265. The company LEBRUN-NIMY is located at the address: RUE G?RARD 13; 7020; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Equipement divers pour commerces Air conditionn茅 and ventilation. List of products are Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
The main activity of LEBRUN-NIMY is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEBRUN-NIMY is not available. You also can look at reviews of LEBRUN-NIMY, open positions, location of LEBRUN-NIMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEBRUN-NIMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEBRUN-NIMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEBRUN-NIMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEBRUN-NIMY, employees, financial statistics.