BOGAERTS L.F.B.

Contactgegevens BOGAERTS L.F.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOGAERTS L.F.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOGAERTS L.F.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUINSTRAAT 62; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11813554 (+32-11813554) 11813554 (+32-11813554)

Fax (fax): +32 (60) 344-50-84 +32 (60) 344-50-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOGAERTS L.F.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOGAERTS L.F.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOGAERTS L.F.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOGAERTS L.F.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOGAERTS L.F.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOGAERTS L.F.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOGAERTS L.F.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOGAERTS L.F.B.
Products information BOGAERTS L.F.B.

BTW identificatienummer (tax): BE01247467041
Ondernemingsnummer: 3319213867
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Air conditionn茅 and ventilation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOGAERTS L.F.B.
(Get full report from official database of BE for BOGAERTS L.F.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOGAERTS L.F.B.
Addition kinds of activities for BOGAERTS L.F.B.

333900. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
20799900. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
28190104. Calciummetaal | Calcium metal
48229902. Facsimile transmissie diensten | Facsimile transmission services
50630401. Gloeilampen en aanverwante benodigdheden | Light bulbs and related supplies
50840400. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
79220601. Kostuumontwerp, theatraal | Costume design, theatrical
79991409. Roeiboot en kanoverhuur | Rowboat and canoe rental

Werken bij BOGAERTS L.F.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOGAERTS L.F.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOGAERTS L.F.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOGAERTS L.F.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van BOGAERTS L.F.B. in sociale netwerken
Look for responds of BOGAERTS L.F.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOGAERTS L.F.B.. Laat een reactie achter voor BOGAERTS L.F.B.. BOGAERTS L.F.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOGAERTS L.F.B.. Leave a respond for BOGAERTS L.F.B.. BOGAERTS L.F.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOGAERTS L.F.B. op de google maps. Adres en contacten BOGAERTS L.F.B.
Location of BOGAERTS L.F.B. on the google maps. Address and contacts of BOGAERTS L.F.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come BOGAERTS L.F.B. BOGAERTS L.F.B.: F?D?RATION DES CENTRES ROUTIERS SPELEO | Beerlandt Inge | PHILIPPE DE COOMAN | GARAGE TENNSTEDT FR?RES | L'Eglise de la Madeleine

Other related companies as BOGAERTS L.F.B.: F?D?RATION DES CENTRES ROUTIERS SPELEO | Beerlandt Inge | PHILIPPE DE COOMAN | GARAGE TENNSTEDT FR?RES | L'Eglise de la Madeleine

BOGAERTS L.F.B. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOGAERTS L.F.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01247467041. Het bedrijf BOGAERTS L.F.B. bevindt zich op het adres: BRUINSTRAAT 62; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 619,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Air conditionn茅 and ventilation. Lijst met producten zijn Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
De hoofdactiviteit van BOGAERTS L.F.B. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOGAERTS L.F.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOGAERTS L.F.B., openstaande posities, locatie van BOGAERTS L.F.B. op de kaart.

BOGAERTS L.F.B. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOGAERTS L.F.B., company assigned to the tax number BE01247467041. The company BOGAERTS L.F.B. is located at the address: BRUINSTRAAT 62; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 619,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Equipement divers pour commerces Air conditionn茅 and ventilation. List of products are Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
The main activity of BOGAERTS L.F.B. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOGAERTS L.F.B. is not available. You also can look at reviews of BOGAERTS L.F.B., open positions, location of BOGAERTS L.F.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOGAERTS L.F.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOGAERTS L.F.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOGAERTS L.F.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOGAERTS L.F.B., employees, financial statistics.