FERNANDES DE SOUSA

Contactgegevens FERNANDES DE SOUSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNANDES DE SOUSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNANDES DE SOUSA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH POTIER 4; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43822805 (+32-43822805) 43822805 (+32-43822805)

Fax (fax): +32 (87) 330-39-16 +32 (87) 330-39-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNANDES DE SOUSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNANDES DE SOUSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNANDES DE SOUSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNANDES DE SOUSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNANDES DE SOUSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNANDES DE SOUSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNANDES DE SOUSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNANDES DE SOUSA
Products information FERNANDES DE SOUSA

BTW identificatienummer (tax): BE08805511474
Ondernemingsnummer: 4634826660
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activit茅s: Maintenance des Syst猫mes, Installation des Syst猫mes.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Services: Ramonage de Chemin茅es.

Product categorie (product category): Epuration des eaux. Charpentes and couvertures. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Services de Nettoyage and de D茅sinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNANDES DE SOUSA
(Get full report from official database of BE for FERNANDES DE SOUSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNANDES DE SOUSA
Addition kinds of activities for FERNANDES DE SOUSA

358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
559999. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
32290804. Stationery's glaswerk: inkwells, clip cups, enz. | Stationers' glassware: inkwells, clip cups, etc.
34439907. Kapjes, industrieel: Metalen plaat | Hoods, industrial: metal plate
37280211. Spinners, vliegtuig propeller | Spinners, aircraft propeller
86610126. Gereformeerde kerk | Reformed church
89999901. Actuariële consultant | Actuarial consultant

Werken bij FERNANDES DE SOUSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNANDES DE SOUSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNANDES DE SOUSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNANDES DE SOUSA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van FERNANDES DE SOUSA in sociale netwerken
Look for responds of FERNANDES DE SOUSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNANDES DE SOUSA. Laat een reactie achter voor FERNANDES DE SOUSA. FERNANDES DE SOUSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNANDES DE SOUSA. Leave a respond for FERNANDES DE SOUSA. FERNANDES DE SOUSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNANDES DE SOUSA op de google maps. Adres en contacten FERNANDES DE SOUSA
Location of FERNANDES DE SOUSA on the google maps. Address and contacts of FERNANDES DE SOUSA

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNANDES DE SOUSA FERNANDES DE SOUSA: SALON LAVOIR MODERNE | Sartor J | VERHAEGHE-DECROUBELE | MALHERBE & FILS | Seghers Gustaaf & Zn BVBA

Other related companies as FERNANDES DE SOUSA: SALON LAVOIR MODERNE | Sartor J | VERHAEGHE-DECROUBELE | MALHERBE & FILS | Seghers Gustaaf & Zn BVBA

FERNANDES DE SOUSA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNANDES DE SOUSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08805511474. Het bedrijf FERNANDES DE SOUSA bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH POTIER 4; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epuration des eaux. Charpentes and couvertures. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Services de Nettoyage and de D茅sinfection. Lijst met producten zijn Activit茅s: Maintenance des Syst猫mes, Installation des Syst猫mes.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Services: Ramonage de Chemin茅es..
De hoofdactiviteit van FERNANDES DE SOUSA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNANDES DE SOUSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNANDES DE SOUSA, openstaande posities, locatie van FERNANDES DE SOUSA op de kaart.

FERNANDES DE SOUSA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNANDES DE SOUSA, company assigned to the tax number BE08805511474. The company FERNANDES DE SOUSA is located at the address: RUE JOSEPH POTIER 4; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epuration des eaux. Charpentes and couvertures. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Services de Nettoyage and de D茅sinfection. List of products are Activit茅s: Maintenance des Syst猫mes, Installation des Syst猫mes.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Services: Ramonage de Chemin茅es..
The main activity of FERNANDES DE SOUSA is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNANDES DE SOUSA is not available. You also can look at reviews of FERNANDES DE SOUSA, open positions, location of FERNANDES DE SOUSA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNANDES DE SOUSA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNANDES DE SOUSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNANDES DE SOUSA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNANDES DE SOUSA, employees, financial statistics.