Seghers Gustaaf & Zn BVBA

Contactgegevens Seghers Gustaaf & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seghers Gustaaf & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seghers Gustaaf & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zillebeek 26; 9120; Beveren (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): 03 775 75 79 (+32-03 775 75 79) 03 775 75 79 (+32-03 775 75 79)

Fax (fax): 03 755 33 78 (+32-03 755 33 78) 03 755 33 78 (+32-03 755 33 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seghers Gustaaf & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seghers Gustaaf & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seghers Gustaaf & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seghers Gustaaf & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seghers Gustaaf & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seghers Gustaaf & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seghers Gustaaf & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seghers Gustaaf & Zn BVBA
Products information Seghers Gustaaf & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01912139892
Ondernemingsnummer: 7169921875
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Parquets

Product categorie (product category): PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seghers Gustaaf & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Seghers Gustaaf & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seghers Gustaaf & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Seghers Gustaaf & Zn BVBA

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
35560211. Aardappelschilfers, elektrisch | Potato peelers, electric
35869902. Smeerpistolen (smeermiddelen) | Grease guns (lubricators)

Werken bij Seghers Gustaaf & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seghers Gustaaf & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seghers Gustaaf & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seghers Gustaaf & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van Seghers Gustaaf & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Seghers Gustaaf & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seghers Gustaaf & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Seghers Gustaaf & Zn BVBA. Seghers Gustaaf & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seghers Gustaaf & Zn BVBA. Leave a respond for Seghers Gustaaf & Zn BVBA. Seghers Gustaaf & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seghers Gustaaf & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Seghers Gustaaf & Zn BVBA
Location of Seghers Gustaaf & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Seghers Gustaaf & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Seghers Gustaaf & Zn BVBA Seghers Gustaaf & Zn BVBA: Lodewijk Van Male | AU REPOS DE LA MONTAGNE | GEYPEN | SIAN ENG TAN | P.Y. DESTR?E

Other related companies as Seghers Gustaaf & Zn BVBA: Lodewijk Van Male | AU REPOS DE LA MONTAGNE | GEYPEN | SIAN ENG TAN | P.Y. DESTR?E

Seghers Gustaaf & Zn BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seghers Gustaaf & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01912139892. Het bedrijf Seghers Gustaaf & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Zillebeek 26; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Parquets.
De hoofdactiviteit van Seghers Gustaaf & Zn BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seghers Gustaaf & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seghers Gustaaf & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Seghers Gustaaf & Zn BVBA op de kaart.

Seghers Gustaaf & Zn BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seghers Gustaaf & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE01912139892. The company Seghers Gustaaf & Zn BVBA is located at the address: Zillebeek 26; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. List of products are Parquets.
The main activity of Seghers Gustaaf & Zn BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seghers Gustaaf & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Seghers Gustaaf & Zn BVBA, open positions, location of Seghers Gustaaf & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seghers Gustaaf & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seghers Gustaaf & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seghers Gustaaf & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seghers Gustaaf & Zn BVBA, employees, financial statistics.