COLSEN MILIEU

Contactgegevens COLSEN MILIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLSEN MILIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLSEN MILIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REEPSTRAAT 103; 9170; SINT-GILLIS, België

Telefoon (phone): 37071952 (+32-37071952) 37071952 (+32-37071952)

Fax (fax): +32 (86) 858-24-35 +32 (86) 858-24-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLSEN MILIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLSEN MILIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLSEN MILIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLSEN MILIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLSEN MILIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLSEN MILIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLSEN MILIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLSEN MILIEU
Products information COLSEN MILIEU

BTW identificatienummer (tax): BE07888427734
Ondernemingsnummer: 9251556396
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Maintenance des Syst猫mes, Installation des Syst猫mes.

Product categorie (product category): Epuration des eaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLSEN MILIEU
(Get full report from official database of BE for COLSEN MILIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLSEN MILIEU
Addition kinds of activities for COLSEN MILIEU

3366. Kopergieterijen | Copper foundries
394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
22110610. Tapestry stoffen, katoen | Tapestry fabrics, cotton
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
26750404. Melkfilter schijven, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Milk filter disks, die-cut: made from purchased materials
27310203. Pamfletten: uitgeverij en drukwerk | Pamphlets: publishing and printing
38610209. Bakken, fotografische drukwerk en verwerking | Trays, photographic printing and processing
51980202. Vlek | Stain
58130200. Nachtclubs | Night clubs
75380100. Motor reparatie | Engine repair

Werken bij COLSEN MILIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLSEN MILIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLSEN MILIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLSEN MILIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van COLSEN MILIEU in sociale netwerken
Look for responds of COLSEN MILIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLSEN MILIEU. Laat een reactie achter voor COLSEN MILIEU. COLSEN MILIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLSEN MILIEU. Leave a respond for COLSEN MILIEU. COLSEN MILIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLSEN MILIEU op de google maps. Adres en contacten COLSEN MILIEU
Location of COLSEN MILIEU on the google maps. Address and contacts of COLSEN MILIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come COLSEN MILIEU COLSEN MILIEU: Tennis-Squash-Center Lichtenbusch AG | M.VAN DE CAPELLE-STEYAERT | Herickx Ing Ets | FRANKY CLOET | Wilcas Consulting & Services

Other related companies as COLSEN MILIEU: Tennis-Squash-Center Lichtenbusch AG | M.VAN DE CAPELLE-STEYAERT | Herickx Ing Ets | FRANKY CLOET | Wilcas Consulting & Services

COLSEN MILIEU is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLSEN MILIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07888427734. Het bedrijf COLSEN MILIEU bevindt zich op het adres: REEPSTRAAT 103; 9170; SINT-GILLIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epuration des eaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Maintenance des Syst猫mes, Installation des Syst猫mes..
De hoofdactiviteit van COLSEN MILIEU is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLSEN MILIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLSEN MILIEU, openstaande posities, locatie van COLSEN MILIEU op de kaart.

COLSEN MILIEU is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLSEN MILIEU, company assigned to the tax number BE07888427734. The company COLSEN MILIEU is located at the address: REEPSTRAAT 103; 9170; SINT-GILLIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epuration des eaux. List of products are Activit茅s: Maintenance des Syst猫mes, Installation des Syst猫mes..
The main activity of COLSEN MILIEU is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COLSEN MILIEU is not available. You also can look at reviews of COLSEN MILIEU, open positions, location of COLSEN MILIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLSEN MILIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLSEN MILIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLSEN MILIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLSEN MILIEU, employees, financial statistics.