Wilcas Consulting & Services

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Wilcas Consulting & Services
Private companiesTransportation by Air • Wilcas Consulting & Services

Contactgegevens Wilcas Consulting & Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilcas Consulting & Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilcas Consulting & Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rotselaarsesteenweg 44; 3018; Leuven (Wijgmaal), België

Telefoon (phone): 016 44 85 80 (+32-016 44 85 80) 016 44 85 80 (+32-016 44 85 80)

Fax (fax): +32 (53) 862-67-20 +32 (53) 862-67-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilcas Consulting & Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilcas Consulting & Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilcas Consulting & Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilcas Consulting & Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilcas Consulting & Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilcas Consulting & Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilcas Consulting & Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilcas Consulting & Services
Products information Wilcas Consulting & Services

BTW identificatienummer (tax): BE01965698242
Ondernemingsnummer: 3649627685
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Wilcas Consulting & Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilcas Consulting & Services
(Get full report from official database of BE for Wilcas Consulting & Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilcas Consulting & Services
Addition kinds of activities for Wilcas Consulting & Services

367904. Elektronische kristallen | Electronic crystals
20119903. Gedroogde vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Dried meats, from meat slaughtered on site
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
39990505. Sigarettenaanstekers, behalve edelmetaal | Cigarette lighters, except precious metal
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts

Werken bij Wilcas Consulting & Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilcas Consulting & Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilcas Consulting & Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilcas Consulting & Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van Wilcas Consulting & Services in sociale netwerken
Look for responds of Wilcas Consulting & Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilcas Consulting & Services. Laat een reactie achter voor Wilcas Consulting & Services. Wilcas Consulting & Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilcas Consulting & Services. Leave a respond for Wilcas Consulting & Services. Wilcas Consulting & Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilcas Consulting & Services op de google maps. Adres en contacten Wilcas Consulting & Services
Location of Wilcas Consulting & Services on the google maps. Address and contacts of Wilcas Consulting & Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilcas Consulting & Services Wilcas Consulting & Services: JACQ ROGGEMAN | Centre de Planning Familial | VANHOUWE LESLIE | Janssens D | ICI Solutions sprl

Other related companies as Wilcas Consulting & Services: JACQ ROGGEMAN | Centre de Planning Familial | VANHOUWE LESLIE | Janssens D | ICI Solutions sprl

Wilcas Consulting & Services is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilcas Consulting & Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01965698242. Het bedrijf Wilcas Consulting & Services bevindt zich op het adres: Rotselaarsesteenweg 44; 3018; Leuven (Wijgmaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Personnel training. Producten gemaakt in Wilcas Consulting & Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wilcas Consulting & Services is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilcas Consulting & Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilcas Consulting & Services, openstaande posities, locatie van Wilcas Consulting & Services op de kaart.

Wilcas Consulting & Services is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilcas Consulting & Services, company assigned to the tax number BE01965698242. The company Wilcas Consulting & Services is located at the address: Rotselaarsesteenweg 44; 3018; Leuven (Wijgmaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Personnel training. Products created in Wilcas Consulting & Services were not found.
The main activity of Wilcas Consulting & Services is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilcas Consulting & Services is not available. You also can look at reviews of Wilcas Consulting & Services, open positions, location of Wilcas Consulting & Services on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilcas Consulting & Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilcas Consulting & Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilcas Consulting & Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilcas Consulting & Services, employees, financial statistics.