HUIS GROLI PLUS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HUIS GROLI PLUS
Private companiesHealth Services • HUIS GROLI PLUS

Contactgegevens HUIS GROLI PLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS GROLI PLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS GROLI PLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISVINDINGSSTRAAT 69; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12232249 (+32-12232249) 12232249 (+32-12232249)

Fax (fax): +32 (10) 359-29-90 +32 (10) 359-29-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS GROLI PLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS GROLI PLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS GROLI PLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS GROLI PLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS GROLI PLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS GROLI PLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS GROLI PLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS GROLI PLUS
Products information HUIS GROLI PLUS

BTW identificatienummer (tax): BE09773956298
Ondernemingsnummer: 8088378906
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Epiceries. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS GROLI PLUS
(Get full report from official database of BE for HUIS GROLI PLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS GROLI PLUS
Addition kinds of activities for HUIS GROLI PLUS

209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
335603. Magnesium | Magnesium
362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
35230302. Bemestingsmachines, boerderij | Fertilizing machinery, farm
39490209. Staven en staafdelen, vissen | Rods and rod parts, fishing
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij HUIS GROLI PLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS GROLI PLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS GROLI PLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS GROLI PLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

Zoek naar antwoorden van HUIS GROLI PLUS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS GROLI PLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS GROLI PLUS. Laat een reactie achter voor HUIS GROLI PLUS. HUIS GROLI PLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS GROLI PLUS. Leave a respond for HUIS GROLI PLUS. HUIS GROLI PLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS GROLI PLUS op de google maps. Adres en contacten HUIS GROLI PLUS
Location of HUIS GROLI PLUS on the google maps. Address and contacts of HUIS GROLI PLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS GROLI PLUS HUIS GROLI PLUS: HUIS FERNAND VYNCKE | Luyten H | BBC PEGASUS K.A. LEUVEN | ANTONIA BLOCK | Parking (le)

Other related companies as HUIS GROLI PLUS: HUIS FERNAND VYNCKE | Luyten H | BBC PEGASUS K.A. LEUVEN | ANTONIA BLOCK | Parking (le)

HUIS GROLI PLUS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS GROLI PLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09773956298. Het bedrijf HUIS GROLI PLUS bevindt zich op het adres: KRUISVINDINGSSTRAAT 69; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Journaux. Lijst met producten zijn Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van HUIS GROLI PLUS is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS GROLI PLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS GROLI PLUS, openstaande posities, locatie van HUIS GROLI PLUS op de kaart.

HUIS GROLI PLUS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS GROLI PLUS, company assigned to the tax number BE09773956298. The company HUIS GROLI PLUS is located at the address: KRUISVINDINGSSTRAAT 69; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Journaux. List of products are Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of HUIS GROLI PLUS is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS GROLI PLUS is not available. You also can look at reviews of HUIS GROLI PLUS, open positions, location of HUIS GROLI PLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS GROLI PLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS GROLI PLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS GROLI PLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS GROLI PLUS, employees, financial statistics.