PMU

Contactgegevens PMU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PMU: address, phone, fax, email, website, opening hours

PMU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 29; 7170; MANAGE, België

Telefoon (phone): 64548806 (+32-64548806) 64548806 (+32-64548806)

Fax (fax): +32 (58) 985-62-81 +32 (58) 985-62-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PMU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PMU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PMU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PMU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PMU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PMU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PMU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PMU
Products information PMU

BTW identificatienummer (tax): BE02917938232
Ondernemingsnummer: 2583679199
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Paris: Courses de Chevaux.

Product categorie (product category): Epiceries. Jeux de hasard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PMU
(Get full report from official database of BE for PMU)

Aanvulling soorten activiteiten voor PMU
Addition kinds of activities for PMU

075103. Schapendiensten | Sheep services
804200. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
15319901. Condominium ontwikkelaars | Condominium developers
39140306. Liefdevolle kopjes, tin | Loving cups, pewter
89990702. Geofysische consultant | Geophysical consultant

Werken bij PMU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PMU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PMU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PMU. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van PMU in sociale netwerken
Look for responds of PMU in social networks

Lees alle opmerkingen voor PMU. Laat een reactie achter voor PMU. PMU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PMU. Leave a respond for PMU. PMU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PMU op de google maps. Adres en contacten PMU
Location of PMU on the google maps. Address and contacts of PMU

Andere gerelateerde bedrijven als come PMU PMU: NADIA JACQMIN | ART OF LIVING | PASCALE VANDEN MEERSCHE | De Baere W | POUMAY PAUL-YVES

Other related companies as PMU: NADIA JACQMIN | ART OF LIVING | PASCALE VANDEN MEERSCHE | De Baere W | POUMAY PAUL-YVES

PMU is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PMU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917938232. Het bedrijf PMU bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 29; 7170; MANAGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Jeux de hasard. Lijst met producten zijn Types de Paris: Courses de Chevaux..
De hoofdactiviteit van PMU is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PMU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PMU, openstaande posities, locatie van PMU op de kaart.

PMU is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PMU, company assigned to the tax number BE02917938232. The company PMU is located at the address: GRAND'RUE 29; 7170; MANAGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Jeux de hasard. List of products are Types de Paris: Courses de Chevaux..
The main activity of PMU is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PMU is not available. You also can look at reviews of PMU, open positions, location of PMU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PMU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PMU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PMU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PMU, employees, financial statistics.