POUMAY PAUL-YVES

Contactgegevens POUMAY PAUL-YVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POUMAY PAUL-YVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

POUMAY PAUL-YVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DR. PIERRE GASPAR 31; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87770240 (+32-87770240) 87770240 (+32-87770240)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POUMAY PAUL-YVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POUMAY PAUL-YVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POUMAY PAUL-YVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POUMAY PAUL-YVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POUMAY PAUL-YVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POUMAY PAUL-YVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POUMAY PAUL-YVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POUMAY PAUL-YVES
Products information POUMAY PAUL-YVES

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POUMAY PAUL-YVES
(Get full report from official database of BE for POUMAY PAUL-YVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor POUMAY PAUL-YVES
Addition kinds of activities for POUMAY PAUL-YVES

641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
29529901. Asfalt verzadigd bord | Asphalt saturated board
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
33169900. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
34940000. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec

Werken bij POUMAY PAUL-YVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POUMAY PAUL-YVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POUMAY PAUL-YVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POUMAY PAUL-YVES. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van POUMAY PAUL-YVES in sociale netwerken
Look for responds of POUMAY PAUL-YVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor POUMAY PAUL-YVES. Laat een reactie achter voor POUMAY PAUL-YVES. POUMAY PAUL-YVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POUMAY PAUL-YVES. Leave a respond for POUMAY PAUL-YVES. POUMAY PAUL-YVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POUMAY PAUL-YVES op de google maps. Adres en contacten POUMAY PAUL-YVES
Location of POUMAY PAUL-YVES on the google maps. Address and contacts of POUMAY PAUL-YVES

Andere gerelateerde bedrijven als come POUMAY PAUL-YVES POUMAY PAUL-YVES: LA VITRINE | HOME HORIZON | ALUMETAL | WILLY SCHEPERS | CHRISTIAN KUIPERS

Other related companies as POUMAY PAUL-YVES: LA VITRINE | HOME HORIZON | ALUMETAL | WILLY SCHEPERS | CHRISTIAN KUIPERS

POUMAY PAUL-YVES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POUMAY PAUL-YVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf POUMAY PAUL-YVES bevindt zich op het adres: AVENUE DR. PIERRE GASPAR 31; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van POUMAY PAUL-YVES is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POUMAY PAUL-YVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POUMAY PAUL-YVES, openstaande posities, locatie van POUMAY PAUL-YVES op de kaart.

POUMAY PAUL-YVES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is POUMAY PAUL-YVES, company assigned to the tax number BE09837402343. The company POUMAY PAUL-YVES is located at the address: AVENUE DR. PIERRE GASPAR 31; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of POUMAY PAUL-YVES is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POUMAY PAUL-YVES is not available. You also can look at reviews of POUMAY PAUL-YVES, open positions, location of POUMAY PAUL-YVES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POUMAY PAUL-YVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POUMAY PAUL-YVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POUMAY PAUL-YVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POUMAY PAUL-YVES, employees, financial statistics.