FLGILLEMAN NV

Contactgegevens FLGILLEMAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGILLEMAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGILLEMAN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leideveld 26 9680 Maarkedal - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-33-59-11 32-55-33-59-11

Fax (fax): 32-55-33-59-15 32-55-33-59-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGILLEMAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGILLEMAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGILLEMAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGILLEMAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGILLEMAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGILLEMAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGILLEMAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGILLEMAN NV
Products information FLGILLEMAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01107940673
Ondernemingsnummer: 1320800781
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLGILLEMAN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Concrete, ready-mixed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGILLEMAN NV
(Get full report from official database of BE for FLGILLEMAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGILLEMAN NV
Addition kinds of activities for FLGILLEMAN NV

286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
20910200. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
28190803. silicofluoriden | Silicofluorides
39520200. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
59429905. Stripboeken | Comic books
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service

Werken bij FLGILLEMAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGILLEMAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGILLEMAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGILLEMAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van FLGILLEMAN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGILLEMAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGILLEMAN NV. Laat een reactie achter voor FLGILLEMAN NV. FLGILLEMAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGILLEMAN NV. Leave a respond for FLGILLEMAN NV. FLGILLEMAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGILLEMAN NV op de google maps. Adres en contacten FLGILLEMAN NV
Location of FLGILLEMAN NV on the google maps. Address and contacts of FLGILLEMAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGILLEMAN NV FLGILLEMAN NV: CENTEA | DAKWERKEN MOERKERKE | WILLIAM VAN DEN BROECKE | FROST | MICHEL HENSMANS

Other related companies as FLGILLEMAN NV: CENTEA | DAKWERKEN MOERKERKE | WILLIAM VAN DEN BROECKE | FROST | MICHEL HENSMANS

FLGILLEMAN NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGILLEMAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01107940673. Het bedrijf FLGILLEMAN NV bevindt zich op het adres: Leideveld 26 9680 Maarkedal - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 383,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Concrete, ready-mixed. Producten gemaakt in FLGILLEMAN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGILLEMAN NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGILLEMAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGILLEMAN NV, openstaande posities, locatie van FLGILLEMAN NV op de kaart.

FLGILLEMAN NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGILLEMAN NV, company assigned to the tax number BE01107940673. The company FLGILLEMAN NV is located at the address: Leideveld 26 9680 Maarkedal - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 383,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Concrete, ready-mixed. Products created in FLGILLEMAN NV were not found.
The main activity of FLGILLEMAN NV is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGILLEMAN NV is not available. You also can look at reviews of FLGILLEMAN NV, open positions, location of FLGILLEMAN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGILLEMAN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGILLEMAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGILLEMAN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGILLEMAN NV, employees, financial statistics.