LYDIE SVALDI

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LYDIE SVALDI
Private companiesHealth Services • LYDIE SVALDI

Contactgegevens LYDIE SVALDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYDIE SVALDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYDIE SVALDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CAMPINAIRE 251; 6250; AISEAU-PRESLES, België

Telefoon (phone): 71384886 (+32-71384886) 71384886 (+32-71384886)

Fax (fax): +32 (53) 720-77-98 +32 (53) 720-77-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYDIE SVALDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYDIE SVALDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYDIE SVALDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYDIE SVALDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYDIE SVALDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYDIE SVALDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYDIE SVALDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYDIE SVALDI
Products information LYDIE SVALDI

BTW identificatienummer (tax): BE02821533203
Ondernemingsnummer: 7120208740
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LYDIE SVALDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries. Alimentation sp茅cialis茅e

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYDIE SVALDI
(Get full report from official database of BE for LYDIE SVALDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYDIE SVALDI
Addition kinds of activities for LYDIE SVALDI

20450109. Peperkoekmix, bereid: van gekochte bloem | Gingerbread mix, prepared: from purchased flour
26550103. Buizen, vezels of papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Tubes, fiber or paper: made from purchased material
30890311. Hardware, kunststoffen | Hardware, plastics
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety
65310104. Makelaar, commercieel | Real estate agent, commercial

Werken bij LYDIE SVALDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYDIE SVALDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYDIE SVALDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYDIE SVALDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsters groenten & fruit regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verkoopt groenten en fruit aan individuele klanten. Je stalt de producten volgens de regels en op een aantrekkelijke manier uit. Je weegt en verpakt groenten en fruit. Je informeert de klanten over de producten. Je werkt binnen in een geklimatiseerde winkel, het werk is voornamelijk rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimte. Soms verplaats je ook zware lasten. De eerste weken zal je ook tewerkgesteld worden in de omliggende gemeenten

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van LYDIE SVALDI in sociale netwerken
Look for responds of LYDIE SVALDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYDIE SVALDI. Laat een reactie achter voor LYDIE SVALDI. LYDIE SVALDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYDIE SVALDI. Leave a respond for LYDIE SVALDI. LYDIE SVALDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYDIE SVALDI op de google maps. Adres en contacten LYDIE SVALDI
Location of LYDIE SVALDI on the google maps. Address and contacts of LYDIE SVALDI

Andere gerelateerde bedrijven als come LYDIE SVALDI LYDIE SVALDI: FRANK BALLEGEER | Amandiers (Les) | VIKING TECHNOLOGY | FRANS MARIJNISSEN | ANDRE WINDEY

Other related companies as LYDIE SVALDI: FRANK BALLEGEER | Amandiers (Les) | VIKING TECHNOLOGY | FRANS MARIJNISSEN | ANDRE WINDEY

LYDIE SVALDI is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LYDIE SVALDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02821533203. Het bedrijf LYDIE SVALDI bevindt zich op het adres: RUE CAMPINAIRE 251; 6250; AISEAU-PRESLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Alimentation sp茅cialis茅e. Producten gemaakt in LYDIE SVALDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LYDIE SVALDI is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYDIE SVALDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYDIE SVALDI, openstaande posities, locatie van LYDIE SVALDI op de kaart.

LYDIE SVALDI is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LYDIE SVALDI, company assigned to the tax number BE02821533203. The company LYDIE SVALDI is located at the address: RUE CAMPINAIRE 251; 6250; AISEAU-PRESLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Alimentation sp茅cialis茅e. Products created in LYDIE SVALDI were not found.
The main activity of LYDIE SVALDI is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LYDIE SVALDI is not available. You also can look at reviews of LYDIE SVALDI, open positions, location of LYDIE SVALDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYDIE SVALDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYDIE SVALDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYDIE SVALDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYDIE SVALDI, employees, financial statistics.