VICTOR VERZELE

Contactgegevens VICTOR VERZELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICTOR VERZELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICTOR VERZELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUISEPONTWEG 41; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93862012 (+32-93862012) 93862012 (+32-93862012)

Fax (fax): +32 (57) 953-66-13 +32 (57) 953-66-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICTOR VERZELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICTOR VERZELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICTOR VERZELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICTOR VERZELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICTOR VERZELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICTOR VERZELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICTOR VERZELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICTOR VERZELE
Products information VICTOR VERZELE

BTW identificatienummer (tax): BE08553375244
Ondernemingsnummer: 2653442382
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VICTOR VERZELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICTOR VERZELE
(Get full report from official database of BE for VICTOR VERZELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICTOR VERZELE
Addition kinds of activities for VICTOR VERZELE

922101. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
30890315. Septische tanks, kunststoffen | Septic tanks, plastics
31990205. Welders 'jassen, leggings en mouwen: leer | Welders' jackets, leggings, and sleeves: leather
33120502. Bars en staafvormen, staal, warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, hot-rolled
34439915. Truss platen, metaal | Truss plates, metal

Werken bij VICTOR VERZELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICTOR VERZELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICTOR VERZELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICTOR VERZELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Bocholt, zijn we op zoek naar een operator Takenpakket: - Het bedienen van de machine - Kleine storingen verhelpen - Zorgen voor een goed verloop van de productielijn - Controleren van het fabricatieproces - Parameters aanpassen indien nodig - Kwaliteitsanalyses uitvoeren - Reinigen van de machines en installaties - Afwijkingen doorgeven aan de teamleaders - Melden van grondstof- of materiaaltekorten aan de teamleader - Je hebt diverse contacten met de afdeling planning en het afdelingshoofd - Je voert 20% administratie uit

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van VICTOR VERZELE in sociale netwerken
Look for responds of VICTOR VERZELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICTOR VERZELE. Laat een reactie achter voor VICTOR VERZELE. VICTOR VERZELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICTOR VERZELE. Leave a respond for VICTOR VERZELE. VICTOR VERZELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICTOR VERZELE op de google maps. Adres en contacten VICTOR VERZELE
Location of VICTOR VERZELE on the google maps. Address and contacts of VICTOR VERZELE

Andere gerelateerde bedrijven als come VICTOR VERZELE VICTOR VERZELE: ANTWERPS SNOEPHUIS | HAIR FASHION SYLVIA | M?DIA ZONE | VANCANNEYT METAALWAREN NV | D. WILLEMS

Other related companies as VICTOR VERZELE: ANTWERPS SNOEPHUIS | HAIR FASHION SYLVIA | M?DIA ZONE | VANCANNEYT METAALWAREN NV | D. WILLEMS

VICTOR VERZELE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICTOR VERZELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08553375244. Het bedrijf VICTOR VERZELE bevindt zich op het adres: HUISEPONTWEG 41; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in VICTOR VERZELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VICTOR VERZELE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICTOR VERZELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICTOR VERZELE, openstaande posities, locatie van VICTOR VERZELE op de kaart.

VICTOR VERZELE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICTOR VERZELE, company assigned to the tax number BE08553375244. The company VICTOR VERZELE is located at the address: HUISEPONTWEG 41; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in VICTOR VERZELE were not found.
The main activity of VICTOR VERZELE is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VICTOR VERZELE is not available. You also can look at reviews of VICTOR VERZELE, open positions, location of VICTOR VERZELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICTOR VERZELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICTOR VERZELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICTOR VERZELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICTOR VERZELE, employees, financial statistics.