FLMAISON GUILLAUME SA

Contactgegevens FLMAISON GUILLAUME SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMAISON GUILLAUME SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMAISON GUILLAUME SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Communale 44 1083 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-26-62-52 32-24-26-62-52

Fax (fax): 32-24-25-22-76 32-24-25-22-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMAISON GUILLAUME SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMAISON GUILLAUME SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMAISON GUILLAUME SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMAISON GUILLAUME SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMAISON GUILLAUME SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMAISON GUILLAUME SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMAISON GUILLAUME SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMAISON GUILLAUME SA
Products information FLMAISON GUILLAUME SA

BTW identificatienummer (tax): BE05917755126
Ondernemingsnummer: 9549560546
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLMAISON GUILLAUME SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paper - sanitary and domestic articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMAISON GUILLAUME SA
(Get full report from official database of BE for FLMAISON GUILLAUME SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMAISON GUILLAUME SA
Addition kinds of activities for FLMAISON GUILLAUME SA

275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
28360500. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
60999911. Reisbewijsuitreiking | Travelers' checks issuance
78190502. Laboratorium, film | Laboratory service, motion picture
96419904. Provincie agrarische agent, overheid | County agricultural agent, government

Werken bij FLMAISON GUILLAUME SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMAISON GUILLAUME SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMAISON GUILLAUME SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMAISON GUILLAUME SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van FLMAISON GUILLAUME SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMAISON GUILLAUME SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMAISON GUILLAUME SA. Laat een reactie achter voor FLMAISON GUILLAUME SA. FLMAISON GUILLAUME SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMAISON GUILLAUME SA. Leave a respond for FLMAISON GUILLAUME SA. FLMAISON GUILLAUME SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMAISON GUILLAUME SA op de google maps. Adres en contacten FLMAISON GUILLAUME SA
Location of FLMAISON GUILLAUME SA on the google maps. Address and contacts of FLMAISON GUILLAUME SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMAISON GUILLAUME SA FLMAISON GUILLAUME SA: A.V.D. NV | Depoorter J | COOP. EDUCATION CULTURE | WANDELCLUB ZANDSTAPPERS | VAN WEYENBERGE-DE MAERSCHALCK BVBA

Other related companies as FLMAISON GUILLAUME SA: A.V.D. NV | Depoorter J | COOP. EDUCATION CULTURE | WANDELCLUB ZANDSTAPPERS | VAN WEYENBERGE-DE MAERSCHALCK BVBA

FLMAISON GUILLAUME SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMAISON GUILLAUME SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05917755126. Het bedrijf FLMAISON GUILLAUME SA bevindt zich op het adres: R. Communale 44 1083 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 601,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paper - sanitary and domestic articles. Producten gemaakt in FLMAISON GUILLAUME SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMAISON GUILLAUME SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMAISON GUILLAUME SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMAISON GUILLAUME SA, openstaande posities, locatie van FLMAISON GUILLAUME SA op de kaart.

FLMAISON GUILLAUME SA is a company, that was registered 1987 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLMAISON GUILLAUME SA, company assigned to the tax number BE05917755126. The company FLMAISON GUILLAUME SA is located at the address: R. Communale 44 1083 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 601,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paper - sanitary and domestic articles. Products created in FLMAISON GUILLAUME SA were not found.
The main activity of FLMAISON GUILLAUME SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMAISON GUILLAUME SA is not available. You also can look at reviews of FLMAISON GUILLAUME SA, open positions, location of FLMAISON GUILLAUME SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMAISON GUILLAUME SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMAISON GUILLAUME SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMAISON GUILLAUME SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMAISON GUILLAUME SA, employees, financial statistics.