SUPERMARKT ANKO

Contactgegevens SUPERMARKT ANKO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPERMARKT ANKO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPERMARKT ANKO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOLMIJNLAAN 262; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11428332 (+32-11428332) 11428332 (+32-11428332)

Fax (fax): +32 (16) 173-93-99 +32 (16) 173-93-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPERMARKT ANKO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPERMARKT ANKO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPERMARKT ANKO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPERMARKT ANKO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPERMARKT ANKO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPERMARKT ANKO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPERMARKT ANKO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPERMARKT ANKO
Products information SUPERMARKT ANKO

BTW identificatienummer (tax): BE02168670654
Ondernemingsnummer: 3970153808
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SUPERMARKT ANKO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPERMARKT ANKO
(Get full report from official database of BE for SUPERMARKT ANKO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPERMARKT ANKO
Addition kinds of activities for SUPERMARKT ANKO

20439907. Zuigelingenvoeding, granen type | Infants' foods, cereal type
34129903. Melk (vloeibaar) verzendbakken, metaal | Milk (fluid) shipping containers, metal
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
36999913. Waveguide drukapparatuur | Waveguide pressurization equipment
37140403. Richting signalen, motorvoertuig | Directional signals, motor vehicle
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks

Werken bij SUPERMARKT ANKO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPERMARKT ANKO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPERMARKT ANKO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPERMARKT ANKO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overijse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van SUPERMARKT ANKO in sociale netwerken
Look for responds of SUPERMARKT ANKO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPERMARKT ANKO. Laat een reactie achter voor SUPERMARKT ANKO. SUPERMARKT ANKO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPERMARKT ANKO. Leave a respond for SUPERMARKT ANKO. SUPERMARKT ANKO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPERMARKT ANKO op de google maps. Adres en contacten SUPERMARKT ANKO
Location of SUPERMARKT ANKO on the google maps. Address and contacts of SUPERMARKT ANKO

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPERMARKT ANKO SUPERMARKT ANKO: FORTIS | PAUL VERSELE | PIETER LOYENS | DUIVENBOND BLAUBERG | DOMINIQUE DESMET

Other related companies as SUPERMARKT ANKO: FORTIS | PAUL VERSELE | PIETER LOYENS | DUIVENBOND BLAUBERG | DOMINIQUE DESMET

SUPERMARKT ANKO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPERMARKT ANKO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168670654. Het bedrijf SUPERMARKT ANKO bevindt zich op het adres: KOOLMIJNLAAN 262; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 248,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in SUPERMARKT ANKO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUPERMARKT ANKO is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPERMARKT ANKO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPERMARKT ANKO, openstaande posities, locatie van SUPERMARKT ANKO op de kaart.

SUPERMARKT ANKO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPERMARKT ANKO, company assigned to the tax number BE02168670654. The company SUPERMARKT ANKO is located at the address: KOOLMIJNLAAN 262; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 248,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in SUPERMARKT ANKO were not found.
The main activity of SUPERMARKT ANKO is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPERMARKT ANKO is not available. You also can look at reviews of SUPERMARKT ANKO, open positions, location of SUPERMARKT ANKO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPERMARKT ANKO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPERMARKT ANKO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPERMARKT ANKO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPERMARKT ANKO, employees, financial statistics.