SUPERETTE NICK & MIEKE

Contactgegevens SUPERETTE NICK & MIEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPERETTE NICK & MIEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPERETTE NICK & MIEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABDIJMOLENSTRAAT 15; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92263386 (+32-92263386) 92263386 (+32-92263386)

Fax (fax): +32 (61) 731-12-64 +32 (61) 731-12-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPERETTE NICK & MIEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPERETTE NICK & MIEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPERETTE NICK & MIEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPERETTE NICK & MIEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPERETTE NICK & MIEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPERETTE NICK & MIEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPERETTE NICK & MIEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPERETTE NICK & MIEKE
Products information SUPERETTE NICK & MIEKE

BTW identificatienummer (tax): BE08523162841
Ondernemingsnummer: 9023864746
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SUPERETTE NICK & MIEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPERETTE NICK & MIEKE
(Get full report from official database of BE for SUPERETTE NICK & MIEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPERETTE NICK & MIEKE
Addition kinds of activities for SUPERETTE NICK & MIEKE

243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
25110402. Club kamer meubels: hout | Club room furniture: wood
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
35450214. Schroefwerktuigen (gereedschapstoebehoren) | Threading tools (machine tool accessories)
73380202. Openbare stenografen | Public stenographers
73610200. registries | Registries

Werken bij SUPERETTE NICK & MIEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPERETTE NICK & MIEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPERETTE NICK & MIEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPERETTE NICK & MIEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Sorteerder - heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: kwaliteitscontrole uitvoeren op de geproduceerde producten producten verplaatsen/sorteren a.d.h.v. de heftruck

  • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

Zoek naar antwoorden van SUPERETTE NICK & MIEKE in sociale netwerken
Look for responds of SUPERETTE NICK & MIEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPERETTE NICK & MIEKE. Laat een reactie achter voor SUPERETTE NICK & MIEKE. SUPERETTE NICK & MIEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPERETTE NICK & MIEKE. Leave a respond for SUPERETTE NICK & MIEKE. SUPERETTE NICK & MIEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPERETTE NICK & MIEKE op de google maps. Adres en contacten SUPERETTE NICK & MIEKE
Location of SUPERETTE NICK & MIEKE on the google maps. Address and contacts of SUPERETTE NICK & MIEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPERETTE NICK & MIEKE SUPERETTE NICK & MIEKE: MERCKX-WILLEMS W. | PATRICK DE SMET | COIFFURE ANNE CANVAT | HUIS DOUGLAS | MEWISSEN ROLAND & ERIC

Other related companies as SUPERETTE NICK & MIEKE: MERCKX-WILLEMS W. | PATRICK DE SMET | COIFFURE ANNE CANVAT | HUIS DOUGLAS | MEWISSEN ROLAND & ERIC

SUPERETTE NICK & MIEKE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPERETTE NICK & MIEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08523162841. Het bedrijf SUPERETTE NICK & MIEKE bevindt zich op het adres: ABDIJMOLENSTRAAT 15; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in SUPERETTE NICK & MIEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUPERETTE NICK & MIEKE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPERETTE NICK & MIEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPERETTE NICK & MIEKE, openstaande posities, locatie van SUPERETTE NICK & MIEKE op de kaart.

SUPERETTE NICK & MIEKE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPERETTE NICK & MIEKE, company assigned to the tax number BE08523162841. The company SUPERETTE NICK & MIEKE is located at the address: ABDIJMOLENSTRAAT 15; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Products created in SUPERETTE NICK & MIEKE were not found.
The main activity of SUPERETTE NICK & MIEKE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPERETTE NICK & MIEKE is not available. You also can look at reviews of SUPERETTE NICK & MIEKE, open positions, location of SUPERETTE NICK & MIEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPERETTE NICK & MIEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPERETTE NICK & MIEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPERETTE NICK & MIEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPERETTE NICK & MIEKE, employees, financial statistics.