SOYLU MARKET

Contactgegevens SOYLU MARKET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOYLU MARKET: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOYLU MARKET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE PHILIPPEVILLE 56; 6010; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71430926 (+32-71430926) 71430926 (+32-71430926)

Fax (fax): +32 (58) 497-59-59 +32 (58) 497-59-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOYLU MARKET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOYLU MARKET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOYLU MARKET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOYLU MARKET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOYLU MARKET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOYLU MARKET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOYLU MARKET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOYLU MARKET
Products information SOYLU MARKET

BTW identificatienummer (tax): BE08084808349
Ondernemingsnummer: 8343811035
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SOYLU MARKET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOYLU MARKET
(Get full report from official database of BE for SOYLU MARKET)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOYLU MARKET
Addition kinds of activities for SOYLU MARKET

3711. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
7323. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
38290307. Plotinstrumenten, opstellen en kaartlezen | Plotting instruments, drafting and map reading
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies

Werken bij SOYLU MARKET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOYLU MARKET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOYLU MARKET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOYLU MARKET. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

Zoek naar antwoorden van SOYLU MARKET in sociale netwerken
Look for responds of SOYLU MARKET in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOYLU MARKET. Laat een reactie achter voor SOYLU MARKET. SOYLU MARKET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOYLU MARKET. Leave a respond for SOYLU MARKET. SOYLU MARKET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOYLU MARKET op de google maps. Adres en contacten SOYLU MARKET
Location of SOYLU MARKET on the google maps. Address and contacts of SOYLU MARKET

Andere gerelateerde bedrijven als come SOYLU MARKET SOYLU MARKET: BUREAU COMPUTER PROFILE | FILIP KERSTEN | NOBLER | Dupriez L | TAM TAM RADIO

Other related companies as SOYLU MARKET: BUREAU COMPUTER PROFILE | FILIP KERSTEN | NOBLER | Dupriez L | TAM TAM RADIO

SOYLU MARKET is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOYLU MARKET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08084808349. Het bedrijf SOYLU MARKET bevindt zich op het adres: ROUTE DE PHILIPPEVILLE 56; 6010; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in SOYLU MARKET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOYLU MARKET is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOYLU MARKET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOYLU MARKET, openstaande posities, locatie van SOYLU MARKET op de kaart.

SOYLU MARKET is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOYLU MARKET, company assigned to the tax number BE08084808349. The company SOYLU MARKET is located at the address: ROUTE DE PHILIPPEVILLE 56; 6010; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in SOYLU MARKET were not found.
The main activity of SOYLU MARKET is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOYLU MARKET is not available. You also can look at reviews of SOYLU MARKET, open positions, location of SOYLU MARKET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOYLU MARKET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOYLU MARKET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOYLU MARKET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOYLU MARKET, employees, financial statistics.