SHEIKH ANWAR ALAM

Contactgegevens SHEIKH ANWAR ALAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHEIKH ANWAR ALAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHEIKH ANWAR ALAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE KOEPOORTSTRAAT 8; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32261372 32261372

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHEIKH ANWAR ALAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHEIKH ANWAR ALAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHEIKH ANWAR ALAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHEIKH ANWAR ALAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHEIKH ANWAR ALAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHEIKH ANWAR ALAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHEIKH ANWAR ALAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHEIKH ANWAR ALAM
Products information SHEIKH ANWAR ALAM

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Night Shop.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHEIKH ANWAR ALAM
(Get full report from official database of BE for SHEIKH ANWAR ALAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHEIKH ANWAR ALAM
Addition kinds of activities for SHEIKH ANWAR ALAM

342903. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
20689900. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
32960100. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
36440202. Raceways | Raceways
44939903. Jachthavens | Yacht basins
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service
86610128. heiligdommen | Shrines

Werken bij SHEIKH ANWAR ALAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHEIKH ANWAR ALAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHEIKH ANWAR ALAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHEIKH ANWAR ALAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

Zoek naar antwoorden van SHEIKH ANWAR ALAM in sociale netwerken
Look for responds of SHEIKH ANWAR ALAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHEIKH ANWAR ALAM. Laat een reactie achter voor SHEIKH ANWAR ALAM. SHEIKH ANWAR ALAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHEIKH ANWAR ALAM. Leave a respond for SHEIKH ANWAR ALAM. SHEIKH ANWAR ALAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHEIKH ANWAR ALAM op de google maps. Adres en contacten SHEIKH ANWAR ALAM
Location of SHEIKH ANWAR ALAM on the google maps. Address and contacts of SHEIKH ANWAR ALAM

Andere gerelateerde bedrijven als come SHEIKH ANWAR ALAM SHEIKH ANWAR ALAM: FLDANHEUX & MAROYE - DANNEELS ASS. MOMENTANEE | COIFFURE FABIENNE | SERVAESHOF | Massive Production | MARIE-THERESE DE RHO

Other related companies as SHEIKH ANWAR ALAM: FLDANHEUX & MAROYE - DANNEELS ASS. MOMENTANEE | COIFFURE FABIENNE | SERVAESHOF | Massive Production | MARIE-THERESE DE RHO

SHEIKH ANWAR ALAM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHEIKH ANWAR ALAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf SHEIKH ANWAR ALAM bevindt zich op het adres: KORTE KOEPOORTSTRAAT 8; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Lijst met producten zijn Services: Night Shop..
De hoofdactiviteit van SHEIKH ANWAR ALAM is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHEIKH ANWAR ALAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHEIKH ANWAR ALAM, openstaande posities, locatie van SHEIKH ANWAR ALAM op de kaart.

SHEIKH ANWAR ALAM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHEIKH ANWAR ALAM, company assigned to the tax number BE07036987304. The company SHEIKH ANWAR ALAM is located at the address: KORTE KOEPOORTSTRAAT 8; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. List of products are Services: Night Shop..
The main activity of SHEIKH ANWAR ALAM is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SHEIKH ANWAR ALAM is not available. You also can look at reviews of SHEIKH ANWAR ALAM, open positions, location of SHEIKH ANWAR ALAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHEIKH ANWAR ALAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHEIKH ANWAR ALAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHEIKH ANWAR ALAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHEIKH ANWAR ALAM, employees, financial statistics.