FLOVERPELT-PLASCOBEL NV

Contactgegevens FLOVERPELT-PLASCOBEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOVERPELT-PLASCOBEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOVERPELT-PLASCOBEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fabrieksstr. 145 3900 Overpelt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-66-07-11 32-11-66-07-11

Fax (fax): 32-11-66-07-12 32-11-66-07-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOVERPELT-PLASCOBEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOVERPELT-PLASCOBEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOVERPELT-PLASCOBEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOVERPELT-PLASCOBEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOVERPELT-PLASCOBEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOVERPELT-PLASCOBEL NV
Products information FLOVERPELT-PLASCOBEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08623962402
Ondernemingsnummer: 8306182861
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLOVERPELT-PLASCOBEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Injection moulding of rubber and plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOVERPELT-PLASCOBEL NV
(Get full report from official database of BE for FLOVERPELT-PLASCOBEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOVERPELT-PLASCOBEL NV
Addition kinds of activities for FLOVERPELT-PLASCOBEL NV

1429. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
399100. Borstels en borstels | Brooms and brushes
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
28349908. Eigen geneesmiddelen | Proprietary drug products
32110100. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses

Werken bij FLOVERPELT-PLASCOBEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOVERPELT-PLASCOBEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOVERPELT-PLASCOBEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOVERPELT-PLASCOBEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van FLOVERPELT-PLASCOBEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLOVERPELT-PLASCOBEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOVERPELT-PLASCOBEL NV. Laat een reactie achter voor FLOVERPELT-PLASCOBEL NV. FLOVERPELT-PLASCOBEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOVERPELT-PLASCOBEL NV. Leave a respond for FLOVERPELT-PLASCOBEL NV. FLOVERPELT-PLASCOBEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOVERPELT-PLASCOBEL NV op de google maps. Adres en contacten FLOVERPELT-PLASCOBEL NV
Location of FLOVERPELT-PLASCOBEL NV on the google maps. Address and contacts of FLOVERPELT-PLASCOBEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOVERPELT-PLASCOBEL NV FLOVERPELT-PLASCOBEL NV: GONTRAN GARDEYN | PETRUS KNEVELS | D?M?NAGEMENT LUC PIERSON | Inatech SPRL | HERMAN GOETGHEBUER

Other related companies as FLOVERPELT-PLASCOBEL NV: GONTRAN GARDEYN | PETRUS KNEVELS | D?M?NAGEMENT LUC PIERSON | Inatech SPRL | HERMAN GOETGHEBUER

FLOVERPELT-PLASCOBEL NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08623962402. Het bedrijf FLOVERPELT-PLASCOBEL NV bevindt zich op het adres: Fabrieksstr. 145 3900 Overpelt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Injection moulding of rubber and plastic. Producten gemaakt in FLOVERPELT-PLASCOBEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOVERPELT-PLASCOBEL NV is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOVERPELT-PLASCOBEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, openstaande posities, locatie van FLOVERPELT-PLASCOBEL NV op de kaart.

FLOVERPELT-PLASCOBEL NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, company assigned to the tax number BE08623962402. The company FLOVERPELT-PLASCOBEL NV is located at the address: Fabrieksstr. 145 3900 Overpelt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Injection moulding of rubber and plastic. Products created in FLOVERPELT-PLASCOBEL NV were not found.
The main activity of FLOVERPELT-PLASCOBEL NV is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOVERPELT-PLASCOBEL NV is not available. You also can look at reviews of FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, open positions, location of FLOVERPELT-PLASCOBEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOVERPELT-PLASCOBEL NV, employees, financial statistics.