FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV

Contactgegevens FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Ottergemsesteenweg 806 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-42-96-75 32-92-42-96-75

Fax (fax): 32-92-42-96-76 32-92-42-96-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV
Products information FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE03290374755
Ondernemingsnummer: 8981018066
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV

0172. druiven | Grapes
7219. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
075203. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
15420201. Boerenbouw | Farm building construction
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
35310612. Schoppen, kracht | Shovels, power
50840900. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
50920210. Computerspellen | Video games

Werken bij FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Kapper/Kapster (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Hairstyle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV. FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV. Leave a respond for FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV. FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV
Location of FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV: Ruysschaert | GROUPE ARGENTA | Sogeminco SA | Damanet J & Cie sc | ACTION SHOP

Other related companies as FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV: Ruysschaert | GROUPE ARGENTA | Sogeminco SA | Damanet J & Cie sc | ACTION SHOP

FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03290374755. Het bedrijf FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV bevindt zich op het adres: Ottergemsesteenweg 806 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 418,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV op de kaart.

FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV is a company, that was registered 2010 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, company assigned to the tax number BE03290374755. The company FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV is located at the address: Ottergemsesteenweg 806 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 418,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV were not found.
The main activity of FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, open positions, location of FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCROUSTIFRANCE BENELUX NV, employees, financial statistics.